LINN DÖSSING

WEEKEND MED SYSTER

Vill bara börja med att säga tusen tack för alla fina ord och kommentarer på mitt förra inlägg. Är säker på att Missi känner er kärlek hela vägen <3

Förra söndagen åkte jag och syster till Stockholm på en liten weekend för att komma hemifrån lite och komma på andra tankar, självklart tänkte jag att ni skulle få hänga med på dom dagarna! På söndagen körde vi hemifrån vid 7 och var framme i Stockholm runt 13, vi tog oss in till hotellet, duschade, packade upp och sådär innan vi åkte till Mall Of Scandinavia och åt kvällsmat. Vi var ganska slut efter bilresan så när vi kom hem däckade vi direkt haha, somnade 21.30 och det har jag inte gjort på år och dar haha.

På måndagen vaknade vi runt 7 eftersom vi somnat tidigt dagen innan och gick upp och åt frukost. Vi sminkade oss och fixade till oss innan vi gick till Elgiganten på Kungsgatan där en gammal gymnasiekompis till mig jobbar, vi hann snacka ikapp lite så det var mysigt att hinna ses lite! Efter en stund där gick vi upp på Drottninggatan och gick genast in på Monki, tror jag var där i 1,5 timme för där var så mycket jag ville testa hahah. Sofie tröttnade på mig efter ett tag så hon gick ut och satte sig i solen :-) Jag shoppade 5 plagg som jag älskar, vill ni se?

Efter en stund av shopping behövde vi fylla på magen innan vi skulle möta upp Isa för ett glas. Vi gick till Reload och tog en varsin Acai Bowl, tycker den är SÅ magisk och håller mig mätt väldigt länge på den faktiskt! Var även tvungen att gå bland alla blommor på Hötorget, det är ju så himla vackert!!

Vid 14 mötte vi upp Isa på Urban Deli för att ta ett glas och snacka ikapp om allt som hänt sen sist. Vi hann blinka sen hade det helt plötsligt gått 2 timmar och vi var tvungna att säga hejdå för denna gången. Är SÅ glad för vår relation alltså, vet inga som är så lättsamma att umgås med som Sofie och Isa. Vi kan prata om allt och man blir så lugn och glad i deras sällskap. Man får så mycket komplimanger och man får ut saker som man behöver prata om. Underbart, önskar så att vi bodde grannar allihopa.

När vi hade sagt hejdå till Isa gick vi och åt sen åkte vi rundor lite innan vi åkte tillbaka till hotellet. Vi värmde oss lite och bytte om innan vi gick ut på en promenad på Kungsholmen, älskar det! Så fint vid vattnet <3 Vi gick inom affären och köpte med oss lite gott och sen gick vi hem och la oss och kollade lite serie. Däckade nästan lika snabbt denna kväll eftersom man varit igång hela dagen. Men älskar Stockholm SÅ mycket och får alltid lika mycket energi av att vara där.

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,

Men vad mysigt med en helg i stockholm! Såg ju helt fantastiskt ut <3 Stor kram fina du

nouw.com/linneahedberg
alexandrastrom
alexandrastrom,

Vilken härlig liten weekend🤍 vill jätte gärna se plaggen du köpte😍

nouw.com/alexandrastrom
isabylund
isabylund,

Åh men fint att du känner så av att hänga med mig!! Blev så glad nu <3

nouw.com/isabylund
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Linnealiebig
Linnealiebig,
Men så mysigt ❤️⭐️
nouw.com/linnealiebig
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vilken dunderhelg ni har haft i Stockholm! Det är ju fantastiskt när man känner sådär av att umgås med vissa människor! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,
Gud vad myyyyys! <3<3
nouw.com/hilma
faltinnatalie
faltinnatalie,

Så himla mysigt! Den bowlen såg supergod ut!! Kram <3

nouw.com/faltinnatalie