LINN DÖSSING

VILKEN BUS ANVÄNDER JAG?

God kväll fina ni! Sitter just nu och kollar igenom kommentarsfältet medans jag äter min kvällsfika och insåg att jag har fått lite frågor på senaste, så jag tänkte att jag svarar på dom i ett inlägg istället!

Hittade hit och blev nyfiken på vad du pluggar. Läste din presentation och Oh my god säger jag. Fattar nada: Haha det förstår jag, vet knappt själv vad det innebär! Skämt och sido, jag pluggar en kurs som heter Sociologi - klass, kön & etnicitet och det är precis vad det låter som, sociologi med inriktning på klass, kön och etnicitet. Först och främst har vi första dekursen, där lär man sig grunderna i sociologi, t.ex hur det uppkom och vilka som "startade" det. Där efter har man en metodkurs där man lär sig dom olika metoderna man kan använda, t.ex enkätundersökning, intervju, observation och sekundärdata. Tredje delkursen är mer teori inom klass, kön och etnicitet, vad det är och hur man använder det och sista delkursen är fördjupning på klass, kön och etnicitet. Det är svårt att förklara men jag hoppas jag gav dig en lite bättre bild på det hela! Väldigt intressant i dagens samhälle då mycket kretsar just kring kön och etnicitet.

Men nu känner jag mig lite off; vad sjutton är BUS? Och varför smörjer man in sig i det?! Haha det är en förkortning för brun utan sol som jag brukar använda, men kan förstå att det är oklart om man inte brukar använda det haha! Och jag smörjer in mig med det för att få lite färg och lyster, känner mig så mycket fräschare då!

Åh. Vad använder du för BUS, blev nyfiken nu <33 Jag använder den från Cocoa Brown som heter "Extra dark shade" och tycker den fungerar helt utmärkt! Ibland duschar jag av den överflödiga färgen och ibland inte, beror på hur mörkt jag vill ha det! Jag använder också applikatorn från samma märke!

Vad blev det för ny mobil? Det blev en space grey iPhone X! Troligtvis får jag den senast på onsdag, längtar ihjäl mig!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh jag använder samma bus och samma handske, inget fan av handsken (tar alltid sönder den, haha) men älskar bus:en nu när jag lärt mig att använda den!! <3
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Nej förstår! Den är faktiskt lätt att förstöra tyvärr.. Ja samma här, älskar bus!
nouw.com/linndossing
LindaLinnros
LindaLinnros,
roligt att läsa
nouw.com/lindalinnros