LINN DÖSSING

Vilka poddar lyssnar jag på?

Livet på läktaren - Älskar denna podden! (Som med alla andra poddar jag kommer tipsa om.) Det är Maja Nilsson och Sanna Dahlström som har denna podden, och huuuur roliga är inte dessa tjejer! Har följt båda två väldigt länge och för er som inte vet är Maja tillsammans med Victor Nilsson Lindelöf och Sanna är tillsammans med John Guidetti (dock inte så jag vet vilka dom är men för er som gillar fotboll kanske det är lättare att koppla haha.) Dom pratar om allt mellan himmel och jord, framförallt om deras liv i Manchester och Vigo. Nytt avsnitt varje söndag.
Mathilda och Andrea - Det är denna podden jag följt längst, det var dom som fick mig att börja lyssna på poddar faktiskt! Har följt båda Andrea och Mathildas bloggar sen många år tillbaka, älskar dom! Dom pratar om livet, olika ämnen och självklart ämnen som är populära i dagsläget. För ett halvår sen startade dom en facebook-grupp för deras lyssnare och där igenom har jag lärt känna sååå många underbara tjejer, många av dom som jag umgås mest med just nu, mina fina tjejer! Nytt avsnitt varje tisdag.
Forni & Hamilton - Som ni ser är det avsnitt 11 som är det senaste som släppts, vilket betyder att dom inte hållt på så jättelänge. Men GUD vad jag älskar denna podden, den är SÅ djup och jag gråter nästan till varje avsnitt haha, men på ett fint sätt! Dom släpper ett nytt avsnitt varje söndag och det är som terapi för mig, dessa två tjejer är så himla kloka. Dock lyssnar jag inte DIREKT när deras avsnitt kommer upp för jag måste sitta ensam, ta det lugnt och verkligen lyssna. Men dessa tjejer, ack så underbara!
Therese & Zäta - För er som följer youtubers vet ni säkert vem Therese Lindgren är, och hon har ju denna podden ihop med sin bästa vän Therese aka Zäta. Denna podden är den jag lyssnar på när jag har tid ungefär, så ingen jag följer slaviskt, men bra är den! Här diskuterar dom också allt mellan himmel och jord, vad som hänt i livet och olika ämnen, rolig att lyssna på! Nytt avsnitt varje tisdag.

Lyssnar ni på några poddar? Tar gärna emot tips!

Gillar

Kommentarer

emiliajoohansson
emiliajoohansson,
Så bra tips, behöver verkligen tips på poddar haha!
nouw.com/emiliajoohansson
Ellen,
Jag lyssnar på Postpatriarkatet, Singelrådet, Fredagspodden, Psyket i P3, Ligga med P3, Skäringer & Mannheimer, Värvet med flera. Älskar poddar!
ellengrantz.blogg.se/