LINN DÖSSING

VILKA ÄR NI?

Jag såg att @isabylund gjorde ett inlägg där hon bad sina läsare svara på några frågor, för att lära känna läsarna och framförallt veta vilka det är som läser bloggen. Så himla roligt och det var roligt att läsa inlägget när Isa svarade på alla fördomar om henne. Så jag frågade om jag fick sno konceptet rakt av och det fick jag. Så jag tänkte att jag kör exakt samma frågor så får ni gärna svara på dom. Hade varit roligt att veta vilka ni är som är här inne och framförallt veta lite mer om er!

Ni får gärna skriva mer eller något annat om er men det hade varit kul att veta just detta:

1. Hur gammal är du?
2. Hur länge har du läst min blogg?
3. Vad är det som får dig att komma tillbaka hit och läsa?
4. Skriv en fördom om mig! (bra som dålig, kul att läsa!!). Kanske till och med kan göra som Isa och svara på dom i ett inlägg om det hade varit kul?

Tusen tack igen för idén Isa, så roligt!

Gillar

Kommentarer

aliceemericsson
aliceemericsson,

Vilken rolig idé! Jag fyller 23 år nu i maj, och hmm, jag tror jag följt din blogg i kanske ett år...? Tiden går så snabbt, haha, men tror däromkring i alla fall! Jag gillar att din blogg är personlig och att du har ett varierat innehåll, sen tycker jag den är så estetiskt tilltalande med dina färger och bilder! Sen tycker jag att du verka vara en väldigt fin person som jag skulle komma bra överens med! <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
happyM
happyM,

Men åhh vad kul 😃 Nu känner du ju mig utanför bloggen hihi, men passar på att svara ändå ❤️ Jag är 22 och blir 23 i sommar, alltså kommer inte ihåg när jag först hittade in hit, men antar att det gått något år nu??? Jag kommer tillbaka till din blogg för DIG du är fantastisk och jag älskar att få se din kreativa sida på bloggen. Det är så himla kul att få följa ditt liv här och du gör så mycket som inspirerar mig, allt ifrån hur du kämpar på med jobb och skola till hur du pysslar ❤️ Jag har ingen fördom faktiskt utan jag är helt säker på att du är en fantastisk vän som jag LÄNGTAR till att få träffa ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,

Jag fyller 23 om nån vecka! Jag har läst din blogg - oj hur länge nu? 100 år? Haha känns nästan som det! Iaf i 5+ år va? Jag fortsätter läsa pga din sprudlande energi! Du gör mig så glad och peppad och du känns som en vän nu efter all tid trots att vi aldrig har träffats <3

nouw.com/celinelundqvists