LINN DÖSSING

VECKORNA SOM HAR GÅTT

Måndag 19 mars: Efter jag hade jobbat hela dagen mötte jag upp Johanna på en fika. Denna underbara tjejen undrade om jag ville ses på en fika, "jag bjuder!!!" skrev hon och självklart ville jag det. Älskar att bara sitta och dricka varm choklad samtidigt som man snackar skit, bästa!

Lördag 24 mars och söndag 25 mars: Efter att ha jobbat, ätit & sovit hela veckan ungefär (därav inga bilder) så ringde Maja och frågade om jag ville komma över på frukost, hur underbar var inte den frukosten då? Efter massa ätande och massa prat begav jag mig hem och mötte Moa för att åka och skriva på papper på den nya lägenheten (mer om den i ett annat inlägg). Efter vi gjort det åkte jag hem till Maja en stund igen och mös. På söndagen åt jag återigen frukost hos Maja innan vi gav oss ut på en promenad. Vi stannade vid slottet och satte oss och solade, äntligen börjar det bli lite varmare! Innan vi lämnade stället tog vi självklart lite bilder, älskar att umgås med folk som tar lika mycket bilder som jag gör! Efter detta gick vi hem till Maja igen, vi åt och sedan bara mös hela kvällen.

Måndag 26 mars: Johanna ringde och frågade om jag och Moa ville komma på brunch och självklart tackade vi ja. Vi hade bestämt att vi skulle äta pannkakor men Johanna hade köpt hem sååå mycket gott, helt underbart. Så efter vi ätit massor la jag mig i soffan en stund pga matkoma haha, men så värt det. Vi drog in till stan en runda innan jag och Johanna åkte och hämtade en spegel till henne, det gick inte som planerat då busschaffören vägrade släppa på oss med spegeln, men tillslut var vi hemma i Johannas rum och efter det bjöd hon mig på mat innan jag stack hem igen.

Tisdag 27 mars: Ännu en gång mötte jag och Moa Johanna i stan och tog en fika innan vi gick lite i butiker. På vägen hem tog jag massa fina bilder i och utanför trikken, vilken underbar miljö vi bor i.

Onsdag 28 mars och torsdag 29 mars: Efter Maja slutat jobba mötes vi upp och handlade maaaassa gotte. Vi åkte hem till mig, åt pizza, kollade på film och sen sov Maja här. En helt perfekt kväll om du frågar mig. Vi vaknade utvilade och lagade oss lite pannkakor innan Maja begav sig hemåt. Jag spenderade hela eftermiddagen i sängen med en bok i handen, hann läsa ut hela boken och se filmen till boken innan jag skulle åka in och möta min syster på stationen. Det kommer massa bilder från helgen när min fina syster har varit på besök inom en snar framtid. Hoppas ni har det fint i vårvädret.

Gillar

Kommentarer