LINN DÖSSING

Veckoplanering - vecka 50

Pictures from Pinterest

Ny vecka och nya möjligheter som man brukar säga.

Måndag - Efter helgen hos min syster följer hon med mig hem och när min kusin slutat skolan möter vi upp honom för det vankas myskväll! Vi ska äta tacos, snacka skit, äta snacks och bara mysa.

Tisdag - Både syster och kusin sover hos mig så kommer nog vakna rätt så tidigt av att min kusin tar sig till skolan! På eftermiddagen ska jag med min kusin och kolla på något uppträde dom hade i skolan, roligt!

Onsdag - LUCIA! Min kusin går på en musikskola så åter igen ska jag träffa min kusin, eller i alla fall kolla på deras luciatåg. Det är ju så himla mysigt med lucia, åh!

Torsdag - Som alla andra torsdagar äter jag antagligen lunch med pappa och farmor och sen har jag inte något planerat. Min kära syster fyller 22 år så ska bara tänka på henne hela dagen, världens finaste.

Fredag - Nu vaknas det kalas för kära syster. Så fort Thomas slutar jobba kör jag, mamma, Thomas, mormor & morfar ner till syster och myser. Är så spänd på att hon ska få presenter, älskar att ge bort saker.

Lördag - Eftersom både min syster och mina två extrabröder fyller år på 5 dagar ska hela familjen ut och äta för att fira dom. Enklast att bara dra ihop något och fira tillsammans allihopa, ska bli himla mysigt. Inte så ofta vi ses allihopa eftersom vi inte bor hemma, men väldigt mysigt när det väl händer.

Söndag - Enda dagen denna veckan jag inte har något planerat faktiskt. Ligger dock tillgänglig för jobb så vi får väl hålla alla tummar och tår att det blir något av det!

Gillar

Kommentarer

Ann Helen Nygård
,
Ser ut som du har en fin uke i møte <3
Maria,
Låter som en superbra och härlig vecka att gå till mötes 😊
gairamsbilder.blogg.se
MALIN,
Hoppas du får den bästa veckan hjärtat! Kram
malinkirstine.se
Amanda,
Åh vad mysigt med lunchen<3
mandasdiary.devote.se
Louiseelinore
Louiseelinore,
Men låter som en bra vecka! 😃
nouw.com/louiseelinore
Gabriella ,
åh så mysigt att titta på luciatåg!!
gabriellasigfridsson.se
malindenise,
Vad mysigt med luciatåg!
devote.se/malindenise
rebeckaliljestad
rebeckaliljestad,
Låter som en riktigt underbar måndag och mysigt med lucia tåg! Svar: Ja verkligen <3
nouw.com/rebeckaliljestad
Celine,
Låter som en jättefin vecka!
celinelf.blogg.se