LINN DÖSSING

VECKOLISTA - V. 51

​Pictures from Pinterest

Ännu en ny vecka är kommen, och äntligen är julveckan här!!!!! Hur underbart? Men såklart ska ni få läsa vad jag har för mig denna veckan!

Måndag: Sov ut riktigt ordentligen sen begav jag mig till Moa, när jag kom dit hade hon gjort pannkakor som vi satt och åt medans vi pratade massor. Stannade där några timmar och sedan åkte vi hem till mig för att sova här, en underbar dag.

Tisdag: 11.30 ska jag vara hos tandläkaren, och om jag minns rätt ska jag laga en tand och dra ut en tand, så kommer nog vara där några timmar tyvärr. Mitt tandsmycke lossnade för andra gången idag också så ska be dom slipa bort allt imorgon, så dålig kvalite.

Onsdag: Här har jag inget planerat ännu, kanske åker ner till min syster för att mysa lite, får passa på nu innan Oslo.

Torsdag: Åker jag ner till min syster så stannar jag förmodligen där tills lördag då vi ska fira lilljul hos pappa.

Fredag: Ut och äta med ett gäng tjejer, när vi ätit ska vi möta upp några till och ta en drink på lilla torg och bara snacka en massa! En mysig kväll med andra ord, det längtar jag efter.

Lördag: LILLJUL!!!! Idag blir det att fira med pappas sida, vi ska spela bingolotto, äta gott och dela julklappar. På kvällen kör jag och pappa upp till Kristianstad eftersom vi ska fira julafton där.

Söndag: JULAFTON ÄR HÄR MINA VÄNNER!!!! Idag ska jag ju självklart fira jul, som ni nog förstår om ni läst min blogg innan haha.. Inte mycket mer planerat här ju, kolla på Kalle Anka, äta god mat, spela julklappsspelet och dela ut julklappar. Detta längtar jag sååå himla mycket till, bästa dagen på året.

Hoppas ni har underbaraste veckan.

Gillar

Kommentarer

MALIN,
Svar: Vilken tur att du är en skönhet som klär i ALLT <3 Kram
malinkirstine.se
MALINDENISE,
Åh längtar verkligen tills julafton!
devote.se/malindenise
Celine,
Låter som att du har en jättefin julhelg framför dig! 😊
celinelf.blogg.se