LINN DÖSSING

VECKANS V. 29

VECKANS LISTA

VECKANS KÄNSLA
Glädje, kärlek och trötthet skulle jag nog vilja sammanfatta denna veckan med. Glädje och kärlek för jag har umgåtts så mycket med Moa och andra fina vänner. Men trötthet för jag är fortfarande inte van vid att gå upp 06.00 och jobba till 16, men vänjer nog mig snart!

VECKANS BÄSTA
Att Moa har varit hemma i över en vecka. Vi träffades nästan varje dag och det behövde jag verkligen. Endast Moa som kan ge mig den där speciella kärleken, det är något speciellt med vår vänskap alltså.

VECKANS BEHÖVER
Sovrutiner. Det är svårt när man jobbar lite dag, lite kväll och sen är helt ledig vissa dagar. Jag älskar att sova ut dom dagarna jag är ledig också och då går det inte få någon rutin på det. Men det får vara så just nu, jag klarar mig och det är det viktigaste.

VECKANS KONSTATERANDE
Att livet går otroligt fort. Jag känner just nu att jag knappt hinner med, i fredags gick resten av folket på jobbet på semester vilket betyder att halva mitt sommarschema redan har gått, hur är det möjligt?! Jag älskar samtidigt att det går fort men just nu vill jag bara stanna upp tiden en stund, det går FÖR fort.

VECKANS GODASTE
Ottoglass alltså. Det är det finaste Åhus har och på somrarna är det där man hänger. Det går inte förklara men det är inte vanlig glass alltså, den är något helt eget. Något magiskt.

VECKANS LÅT
Jag har kollat om på Så mycket bättre och Linnea Henriksson är magisk med alla sina tolkningar, men just denna satte sig i hjärtat på mig. Så otroligt vacker, framförallt när hon framför den i kyrkan, wow!

VECKANS SÄMSTA
Måste skriva vädret här alltså. Vissa dagar har det varit okej men det har regnat och varit ganska kallt. Själv kylan stör inte mig men att jag inte vet vad jag ska klä på mig kan irritera mig. Ena sekunden är det jättevarmt för att snabbt skifta så det blir svinkallt, då är det svårt att klä sig haha.

VECKANS BÄSTA BESKED
Att Johanna fick ledigt på torsdag när jag är i Oslo så då ska jag, Moa och Johanna ha en heldag tillsammans. Fan vad vi behöver det alltså!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni glömmer väl inte att jag finns under linndossing på instagram?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
SÅ fin och glad du är!!! Det gör mig så GLAD att du har känt så mycket kärlek och glädje kram FINA du!!! 💕
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Men åh så fin kommentar! Verkligen <3 Tusen tack! Fina Emma ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh finaste du som jag saknat din underbara blogg ❤️ Vet exakt hur du menar med den där speciella vänskapen, har en likadan vän jag med, som inte är som någon annan i världen lixom ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Malin!!! Har saknat dig som tusan ❤️ Ja visst är det magiskt, man kan inte riktigt tro det!! Kram ❤️
nouw.com/linndossing