LINN DÖSSING

VECKANS V. 27

VECKANS KÄNSLA
Glädje och trötthet. Sover så otroligt dåligt när jag jobbar dag så går runt och är trött hela tiden. Och av att vara trött blir jag extremt förvirrad haha, glömmer saker och tappar bort saker hela tiden.

VECKANS BÄSTA
Bakken såklart! Riktigt mysigt. Det behövde man mitt i allt jobbande. Och vädret var på topp den dagen också så finns inget att klaga på.

VECKANS BEHÖVER
Sova bättre. Nu har det gått över en månad sen jag slutade på mina insomningstabletter och jag hoppas det ger med sig snart! Gör det inte det får jag gå till läkaren igen och be om nya, trots att jag inte vill. Men sömn är viktigt så får göra allt jag kan för att sova!

VECKANS KONSTATERANDE
Att jag inte har något ämne i kroppen som gör så jag kan sova känns det som haha. Nej men seriöst, det är inte hållbart att sova 3-4 timmar per natt. Måste bli ändring på något vis.

VECKANS GODASTE
Nachotallriken på bakken. Mmmmh

VECKANS LÅT
Veronica Maggio alltså! Har ni hört något bättre?! Don’t think so. Hennes röst är magi.

VECKANS SÄMSTA
Att jag är så förvirrad och tappar saker hela tiden. Vet inte hur många gånger jag hållit mobilen i handen och letat efter den, det händer aldrig annars haha.

VECKANS BÄSTA BESKED
Att man nu kan söka in till höstens kurs och att jag fick reda på att jag troligtvis har stor chans att komma in. Ansökan är inskickad och snart får jag besked, håll tummarna för mig!!!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni glömmer väl inte att jag finns under @linndossing på instagram?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vännen, du anar inte vad jag hoppas på att sömnen blir bättre för dig! Vet vilken j*kla skit det är alltså!! Och håller alla tummar och tår för dig om beskedet! KRAM bästaste du <3 PUSS
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Åh min fina vän! Jag hoppas också det blir bättre snart, för oss båda <3 Jag kom in hjärtis!!!! Pussar och kramar, älskade Emma!
nouw.com/linndossing
juliamalmgren
juliamalmgren,
Rolig lista! Den kanske jag lånar av dig 😍
nouw.com/juliamalmgren
linndossing
linndossing,
Men åh ja! Gör gärna det 😍
nouw.com/linndossing