LINN DÖSSING

VECKANS V. 25

VECKANS KÄNSLA
Glädje, lycka och stolthet. Jag trivs så himla bra på mitt nya jobb, jag har varit så taggad på att börja och jag är så stolt över mig själv som äntligen hittat ett jobb jag verkligen kan tänka mig jobba med. Denna veckan har varit magisk.

VECKANS BÄSTA
Mitt nya jobb såklart. Att det var så bra. Jag hade inga förväntningar och det är jag så glad över, för jag blev bara positivt överraskad. Tycker inte ens det är jobbigt att gå upp 6 på morgonen, det säger mycket!

VECKANS BEHÖVER
Åka till stranden och känna på vattnet. En tradition jag har är ju att bada i havet i Åhus varje sommar och denna sommaren jobbar jag ju till och med där! Hörde en fågel viska att det tydligen hade varit 20 grader varmt förra veckan, det kan man ju inte missa!

VECKANS KONSTATERANDE
Att livet blir så mycket enklare med en positiv inställning. Det är åt helvete svårt när man mår dåligt men just nu mår jag så galet bra att det är löjligt, och då försöker jag vända allt negativt som kommer till något positivt. Tycker det är så vackert när man kan se något positivt i allt i livet, det blir enklare på något vis.

VECKANS GODASTE
Potatis, gräddfil och gräslök alltså. Skulle kunna äta hur mycket som helst!

VECKANS LÅT
Denna alltså, den är SÅ vacker och jag älskar att skriksjunga till den. Rix FM spelar nästan alltid den när jag kör till jobbet och jag blir så glad, favoritlåten just nu!

VECKANS SÄMSTA
Att jag inte har någon AC i min bil. Tror inte ni förstår hur varmt det är haha.. Det värsta är att den är sönder så den måste bytas, jag önskade att gasen var slut så man bara kunde fylla på, men tji fick jag. När jag får lön tänker jag att jag ska fixa det, men får klara mig med nerfällda rutor sålänge!

VECKANS BÄSTA BESKED
Att Moa kommer hem en hel vecka på hennes semester och veckan efter åker jag till henne i 3 dagar. Längtar så himla mycket <3

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni missar väl inte min instagram @linndossing?

Tack för lånet av lista fina @Matildaberlin

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh men alltså att hitta ett sånt jobb som man trivs så bra på är ju verkligen ett stort mål i livet ❤️ Sååå glad för dig min fina vän ❤️ Och wow så galet vacker du är ❤️ Stoooor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Ja alltså jag känner mig verkligen på rätt plats i livet just nu, fantastiskt att känna så!! ❤️ Tusen tack fina Malin, du är så snäll❤️ Kramar i tusen
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Alltså din inställning till ivet hjärtat - love it! Du är så fruktansvärt bra och så himla rätt du har i att det blir så mycket bättre om man vänder det negativa till något positivt hur svårt det än är! Det glädjer mig så att höra hur bra du trivs på jobbet och hur bra du mår just nu! Det är du verkligen verkligen så värd! <3 Sommarkram gumman!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Ae vad gråtfärdig jag blir 😭 så fin kommentar!!! Det är så, oavsett hur svårt det kan va! Du är värd allt fint i världen <3 Stor kram älskade Johanna! 💞
nouw.com/linndossing