LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V.42

Ny vecka och nya möjligheter, eller vad säger ni? Älskar måndagar och nya veckor, för min del får veckorna gärna gå snabbt just nu så flytten kan existera NU. Men som bekant springer veckorna iväg så snart är det dags. Tänkte att vi skulle gå igenom lite av veckans planer först och främst. Hoppas ni har haft en fin måndag <3

MÅNDAG: Jag vaknade tidigt och kände mig ganska kass, kände mig febrig och ont i halsen så jag vilade en stund till innan jag tog två alvedon och stack till jobbet. Jag jobbade 12.30-21.00 så jag är hemkommen för en stund sen. Nu ska jag bara lägga mig och kolla serie och hoppas att denna sjukperiod går över snabbare än den kom!

TISDAG: Jag jobbar 14.00-21.00 och innan jag ska bege mig dit ska jag plugga några timmar. Jag har en inlämning på fredag som jag har absolut noll koll på så jag känner att det kanske är dags att ta tag i den!

ONSDAG: Jag är ledig från jobbet så här ska jag slutföra uppgiften och lämna in den eftersom jag jobbar resten av veckan! Har inte mycket mer planerat än det, skulle behöva packa ner lite saker inför flytten också då jag jobbar ganska mycket fram tills dess, så får göra det när tiden finns så inte allt kommer sista veckan!

TORSDAG: Jag är ledig från jobbet idag också, men ska faktiskt följa med mormor och morfar till min kusin och hälsa på! Han går på hockeygymnasiet i en annan stad och jag har faktiskt inte sett hur han bor så det är hög tid nu! Två flugor i en smäll eftersom jag får mysa med mormor och morfar också hela dagen, kan ju inte bli bättre!

FREDAG: Jag börjar jobba 16.00 men fram till dess har jag inga planer. Vi får se var dagen tar mig men troligtvis kommer jag fortsätta att rensa och packa inför flytten!

HELGEN: Jag jobbar jour hela helgen så jag går av 09.00 på lördag och går på igen 18.00 så jag får se vad jag hinner göra där mellan. Men pappa är upp i Kristianstad så jag tänker att jag ska hälsa på honom och farmor en runda i alla fall! Går av 09.00 på söndag också och efter det har jag ingeting planerat heller. Jag är sugen på att shoppa så får se om jag får med mig någon till stan, vi lämnar det öppet!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Håper uken din blir like fin som deg 💛 Selv med jobbhelg som hørtes slitsomt ut, men det klarer du helt supert!
nouw.com/arielc
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas veckan blir jättefin för dig <3
nouw.com/celinelundqvists
Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Så fin du är <3
nouw.com/beatrixerixon
isabylund
isabylund,
Hoppas du får en superfin vecka! Taggar till inför flytten tillsammans med dig här, haha. Så kul! Kram fina <3
nouw.com/isabylund
granfeldts
granfeldts,
Låter som en fin vecka, kommer bli super för dig!! <3
nouw.com/granfeldts
carroat
carroat,
Härliga veckoplaner! 😍
nouw.com/carroat
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Meen Linn, du är för fin alltså!! Jag VET att du kommer fixa inlämningen hjärtat, jag tror på dig ska du veta <3 Ha också en SÅ bra helg hjärtat trots jobb, men mys ordentligt med pappsen!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh vilken msyig vecka vännen, du är så fantastisk! <3
nouw.com/lillymihlte
malinkirstine
malinkirstine,
Bilderna är från en underbar dag <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Karolinee
Karolinee,
Skönt med lediga dagar, de behöver man ibland!
nouw.com/karolinee