LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V.41

Innehåller affiliate-länkar

Ny vecka & nya möjligheter as always! Hoppas ni har en fin måndag än så länge, tänkte berätta om mina planer inför veckan i alla fall!

Måndag: Jag ska möta Sara, Andrea och Tyra i skolan vid 10.30 för att öva lite inför vår seminarium vi har mellan 13-15, detta seminariet var mycket svårare än dom andra varit än så länge så ska bli skönt när det är över sen! Åker till Sofie efter skolan och får äntligen krama på henne och Totte igen, har saknat dom mycket alltså. Sover hos pappa eftersom jag går i skolan dagen efter också!

Tisdag: Har föreläsning mellan 10-12 sen mentorstid mellan 12-13. Åker tillbaka till Sofie och spenderar resten av dagen där innan jag åker till Lund vid 23 för att möta upp Moa som kommer hem på besök från Oslo! Ska möta henne sen åker vi hem ihop, kan hända att jag stannar hos Moa över natten!

Onsdag: Är ledig men har en inlämning så måste plugga större delen av dagen, har inte mycket mer planerat men troligtvis ska jag träffa Moa! Vill spendera så mycket tid som möjligt med henne, vi träffas ju inte så ofta längre eftersom vi bor långt ifrån varandra. Svårt att gå från att va sambos till att inte träffas mer än var tredje månad ungefär..

Torsdag: Föreläsning mellan 10-12 sen tänkte jag sitta och plugga lite i skolan eftersom vi har en inlämning på fredagen, hade varit skönt att få klart den direkt så man kan släppa det inför helgen. Har inte planerat något här, får se hur länge jag stannar och pluggar.

Fredag: Om jag inte blev klar med inlämningen måste jag jobba lite med den, annars tänkte jag faktiskt ta en pluggfri dag. På kvällen ska jag och Moa ha myskväll, kolla film, kränga massa gott och bara prata igenom livet, det behöver vi båda två!

Lördag: Har inget planerat på dagen men på kvällen ska jag hem till Moa för att fira henne. Tanken var middag, massa spel och utgång men jag kan tyvärr bara vara med på middagen eftersom jag har planer hela söndagen...

Söndag: HÖGSKOLEPROVET. Kommer befinna mig på Högskolan i Kristianstad från 8 på morgonen till 16 på eftermiddagen, är inte alls redo för detta men tror verkligen inte man blir det heller så det är bara att göra det! Får hoppas det går bättre än vad jag förväntar mig i alla fall (förväntar mig 0,1 så det kan ju bara gå bättre!)

Är det fler som ska göra högskoleprovet? Eller som har gjort det innan?

Gillar

Kommentarer

Frida,
Tack så mkt 😃
Mkt plugg i veckan ser jag! Men super att du ska göra högskoleprovet, det var tack vare det som jag kom in på flera av de utbildningar jag sökte när jag skulle plugga. Hoppas det går bra! 😃
fridachristina.com
Elin,
Åh vilken härlig vecka, hoppas den blir toppen!! Kram
devote.se/elinelmersson
Johannna
Johannna,
Spännande med högskoleprov☺️❤️
nouw.com/johannna
Louiseelinore
Louiseelinore,
Men gud vilken fin jacka! 😃
nouw.com/louiseelinore
elloteket
elloteket,
Alltså så mysig jacka! Var är den ifrån?!
nouw.com/elloteket