LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V. 9

Ännu en vecka går mot sitt slut och nästa vecka kommer smygandes. Vi går alltså in i nionde veckan detta året, snälla nån vart försvinner tiden? Oavsett så har jag en härlig vecka framför mig så jag tänkte att ni skulle få ta del av den! Hoppas ni har haft en fin helg <3 Puss!

MÅNDAG: Jag jobbar 7.30-13. Efter jobbet ska jag handla sen hem och byta om för att ut och gå en långrunda. Eftersom jag slutar redan 13 har jag tid för att fixa massa efter jobbet, helt perfekt! Ska laga storkok på kvällen också så jag slipper laga mat resten av veckan haha!

TISDAG: Jag jobbar 7.30-16 och efter jobbet är det dags för konditionspass på gymmet! Längtar alltid lika mycket dit, det har verkligen blivit en stor glädje i mitt liv och det gör mig så himla glad. Har äntligen hittat något jag älskar! Resten av kvällen har jag ingenting planerat!

ONSDAG: Ledig dag vilket betyder tvättstugedag! Veckorna springer iväg så känns som man inte gör annat än att fylla tvättkorgen och sen tvätta, men det är ett ont måste! Om jag känner mig själv rätt kommer jag städa eftersom jag är ledig (ja jag har fått någon städmani, fattar ingenting). Här hade jag också tänkt kolla om mormor och morfar är sugna på att komma en runda på fika, så längesen jag träffade dom!

TORSDAG: Jag är ledig även denna dagen och här hade jag faktiskt inte tänkt att göra så himla mycket. Jag är inne i en period där jag bara känner för att rensa, rensa, rensa. Så det ska jag fortsätta med här. Har så mycket prylar (trots att jag rensade inför flytten) som bara ligger och dammar. Tänkte att jag skulle lägga ut dom till försäljning så någon annan kan få bättre nytta av dom!

FREDAG: Jag har jour vilket betyder att jag inte börjar jobba förrän 16, men jag har inte så mycket planerat fram tills dess heller. Ska bli skönt att bara ta dagen som den kommer! Det enda jag har planerat är att jag ska träna styrka innan jobbet!

LÖRDAG: Eftersom jag har jour vaknar jag upp på jobbet och går av 09.00. När jag går av från detta passet är jag ledig i 5 dagar, ahhh magi! Jag har ju tagit semester eftersom jag och syster ska på en weekend i Stockholm, så det ska bli himla roligt!

SÖNDAG: Dags att packa inför Stockholmsresan då vi åker ganska tidigt på måndagsmorgonen. Vi stannar två nätter och det ska bli så himla roligt och mysigt att bara umgås vi två ett tag. Eftersom vi inte fick några biljetter till livepodden har vi inga speciella planer men i Stockholm finns det alltid att göra, så mysigt!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh vad roligt att du har mycket träning inplanerad. Ha en fin vecka! <3
nouw.com/malinhardstahl
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Jag hoppas verkligen att du får en MAGISK vecka fining <3
nouw.com/matildaberlin
malinkirstine
malinkirstine,
Fina fina du <3
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh låter verkligen som att din söndag kommer bli helt undrbart, så spännande att åka dit. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,
Men hallå snygging! Vilken härlig vecka, är också inne i nått "fixa och dona"-hemma flow.. tror man vill vår-rensa eller nått, haha. Hoppas vi får till en träff nästa vecka <3
nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,
men gud vilken härlig vecka framför dig!! och så kul att det snart närmar sig med resan till Sthlm. Och såå fin outfits du har på bilden! 🥰
nouw.com/beattriicee
evelinarou
evelinarou,
Snygg outfit! <3 😃
nouw.com/evelinarou
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh underbaring, vilken vecka alltså!!! 😃 Helt fantastiskt att du kommer till Stockholm, kramisar i massor!! <3
nouw.com/lillymihlte
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså det låter verkligen som en himla härlig vecka du har frmför dig vännen! Städmanin kan jag känna igen mig i haha :'D Men så skönt att ha städat ju!! Ha det också SÅ kul i Stockholm, man hade ju dock önskat biljetterna <3 Men NJUT <3
nouw.com/emmaengstrom
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas ni får världens mystid i Stockholm trots att ni inte fick några biljetter!! <33
nouw.com/celinelundqvists