LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V. 51

Julen för två år sen, herregud vad tiden springer iväg! <3

Måndag: Hade föreläsning idag mellan 10-12 men jag valde att stanna hemma då jag hade lite huvudvärk och tyvärr är trött på att pendla just nu. Blir spyfärdig av att tänka på att åka tåg haha, på torsdag går vi äntligen på lite julledigt så då slipper jag pendla!

Tisdag: Moa är hemma över dagen så vi ska fira jul ihop! Hon kommer till mig vid 10 så då ska vi ge varandra julklappar och sen vid lunch hänger jag med henne till tandläkaren (anledningen till att hon är hemma). Efter det tänkte vi åka inom stan, C4 och lager157 innan Moa ska ner till Lund igen för att ta bussen hem! Jag åker troligtvis med henne och sover hos min syster eftersom jag har skola dagen efter. 

Onsdag: Föreläsning mellan 10-12 och efteråt ska jag träffa min seminariumgrupp för att skriva vår sista gruppuppgift! Vet inte hur länge vi sitter men jag har inget planerat efter det, får se om jag kanske sover hos min syster igen eftersom jag går i skolan på torsdag också, i så fall ska vi bara mysa hela kvällen.

Torsdag: 10-12 har vi vårt sista seminarium och sen är det äntligen julledigt!!!! Som jag har längtat. Det är det enda jag har planerat den dagen men tänker nog att jag behöver städa mitt rum lite inför julen, vi ska ju fira jul här! (Inte i mitt rum såklart men kan vara trevligt att ha lite städat ändå). 

Fredag: Har faktiskt ingenting planerat så kommer nog bara ta det lugnt här. Funderar på om jag kanske ska festa för det var så längesen och det hade varit riktigt roligt! Får kolla med lite kompisar om det är någon som är sugen. 

Lördag: Pappa och syster kommer upp till Kristianstad så tänkte umgås med dem lite! Ska hjälpa mamma förbereda inför julen också såklart, med allt man kan förbereda innan. Moa kommer också hem idag så kanske hinner mysa med henne lite också, hade ju varit underbart! 

Söndag: Lilljul!!! Ska fixa massor inför doppare dagen och på kvällen är det ju uppesittarkväll och det skulle jag inte missa för allt i världen! Julgodis, julmust, glögg och en bingobricka så är jag nöjd, längtar så mycket!

Får ni också lov denna veckan? Så skönt! 

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Japp,ska bli så skönt! Visst är uppesittarkvällen mysig🎄ha det fint,kram💞
nouw.com/juliavnmelin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Morgondagen låter ju supermysig!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhhh! Hoppas du får en FANTASTISK vecka fining <33
nouw.com/matildaberlin
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen vecka finis<3
nouw.com/johnssons
Dixi Wonderland,
Jag är för gammal för lov 😉
dixiwonderland.com/
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så otroligt skönt att även du får gå på lite julledighet denna veckan vännen, det är du så värd!! <3 Kramar i mängder!
nouw.com/lillymihlte
Sarah,
Så mycket roligt som händer 😊
CheerSarah.devote.se
Yasmine,
Vilken härlig vecka! Kram
www.yasmissy.blogg.se
johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra kväll<3
nouw.com/johnssons
carroat
carroat,
Hoppas du haft en härlig tisdag! 😍
nouw.com/carroat