LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V. 49

När man ser dessa bilder saknar man ju sommaren faktiskt!

Måndag: Jag satt hemma vid datorn från 10-01 och skrev på min tenta. Jag blir klar och den blev inskickad, så himla skönt att ha det klart! Så denna dagen hände det inte mycket mer än så.

Tisdag: Idag ska jag tatuera mig!!! Äntligen. Möter Sarah i Malmö vid 14.30, då ska vi kolla i butiker innan vi rör oss mot Karma Tattoo. Jag sover hos Sofie så på kvällen ska vi fira med myskväll att min tentavecka äntligen är över.

Onsdag: Jag går i skolan 13-15 och där efter åker jag hem till Malin. Vi ska ses, äta middag och bara mysa. Jag sover hos henne denna kväll, det var längesen!

Torsdag: Jag går i skolan 10-15 och efter det ska jag bara hem. Har inte mer planerat denna dagen men troligtvis ska jag plugga till seminariumet vi har måndagen efter.

Fredag: Ska troligtvis träffa Malin och hennes bebis, han är 3 veckor gammal nu och jag har inte träffat honom än så det ser jag så mycket framemot! Mamma ska på julfest på jobbet så jag kommer vara chaufför till henne på kvällen.

Lördag: Har faktiskt inte något planerat här. Har en sista julklapp att inhandla så kanske åker till stan, annars funderar jag på att hälsa på mormor & morfar, alltid lika mysigt.

Söndag: Har seminarium på måndagmorgon så tänkte ha en plugg-söndag. Tänkte julstäda mitt rum och lägga på mitt julpåslakan på sängen också, så himla taggad!

Vad har ni för planer denna veckan?

Gillar

Kommentarer

lindvalls
lindvalls,
Åh lycka till med plugget, jag har också massa plugg! Hoppas veckan är och fortsätter vara toppen! Kram <3
nouw.com/lindvalls
linndossing
linndossing,
Då säger jag lycka till till dig också! <3
nouw.com/linndossing
MartinaOlsson,
Är ditt hår i behov utav en riktig vitaminboost? Då tycker jag verkligen att du ska kolla in dagens lucka i min julkalender! 😊 Där har du nämligen chansen att vinna ett "Vitamin Moisture Shampoo" och en "Vitamin Moisture Conditioner" från det ekologiska och naturliga varumärket MOSSA. Perfekta produkter för att tillföra näring till ett vintertrött hår! Klicka på länken nedan om du vill vara med och delta i tävlingen 😊
https://martinaolsson.myshowroom.se/126380/julkalender-lucka-6-7/
martinaolsson.myshowroom.se