LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V. 43

MÅNDAG

Jag har lyckats vända tillbaka mitt dygn så jag vaknade redan vid 7.40 och var utvilad. Jag började inte jobba förrän 12 så jag låg kvar i sängen och läste i några timmar. Jag jobbade mellan 12-21 och när jag kom hem kollade jag på fotboll innan jag gick och la mig igen!

TISDAG

IKEADAG!!!! Morgonen börjar med att jag ska äta frukost hos mormor och morfar innan jag och mamma ska ha en heldag på IKEA. Jag har presentkort där och har spanat in lite jag behöver till flytten, så imorgon ska det sista inhandlas! Jag har verkligen längtat efter denna dagen så äntligen säger jag bara!

ONSDAG

Jag har en ledig dag så här ska jag sätta mig och göra två uppgifter i skolan. Det är nämligen deadline på dom mitt under flytten så jag tänkte göra klart det så jag kan släppa skolan då i alla fall! På kvällen har jag och Emma bokat in ett IW-pass, längesen jag var på det så det ska bli så skönt! Blev ju sjuk när vi kom hem från Turkiet så jag har inte lyckats komma igång med träningen riktigt än, men nu är det dags!

TORSDAG

Jag är faktiskt ledig även här och då har jag noll planer. Men det är bra för jag måste fortsätta rensa och packa. Mamma påminde mig imorse om hur mycket grejer jag måste packa ner, och det är faktiskt bara två veckor kvar haha! Så det måste rensas idag, det är mycket jag kan göra av med! Denna gången måste jag vara hård i rensningen, jag vill inte ha med mig massa jag inte använder till lägenheten!

FREDAG

Jag börjar jobba 16 och innan dess ska jag fortsätta med torsdagens planer tänkte jag. Jag har i alla fall inte så mycket planerat innan jobbet börjar. Jag jobbar jour så jag sover kvar på jobbet denna natt.

HELGEN

Jag går av 09 på morgonen på lördag och då tänkte jag träffa pappa en stund om han är Kristianstad. Jag börjar jobba igen 18 och sover sedan på jobbet. På söndag är det samma visa, jag går av 09 och går på igen 18 så jag får se vad jag hinner med där i mellan!

Hoppas ni får en fin vecka <3

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åhh vad skönt att vakna uppvilad den tiden, jag har blivit en morgontrött människa för första gången i mitt liv.. heh. Ha så kul på Ikea <3<3
nouw.com/corneliakarlsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Alltså rena drömmen när man ska flytta, så fantastiskt att bara gå runt på ikea och plocka det man behöver. Hoppas du hittar masso! Ska själv ha en sån dag nästa vecka hihi! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
evelinarou
evelinarou,
Men åh verkar som en härlig vecka vännen! <3
nouw.com/evelinarou
evelinarou
evelinarou,
Men åh verkar som en härlig vecka vännen! <3
nouw.com/evelinarou
Natalie,
Låter som en skön vecka och hoppas det blir så dessutom finis <3 Kram
www.devote.se/nellaroc
linneavn
linneavn,
Vad skönt att du fått vänt på dygnet! låter som du har en bra vecka framför dig😘
nouw.com/linneavn
mollysvedin
mollysvedin,
Vilken härlig veckan vännen ❤️❤️
nouw.com/mollysvedin