LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V. 33

MÅNDAG
Åka hem från syster för att jobba. Jag jobbar 12.30-21 sen är det bara hem igen för att sova, har nämligen ett dagspass dagen därpå!

TISDAG
Jobb 7.30-16! Har faktiskt ingenting planerat efter jobbet men jag funderar på att dra och träna, har helt ärligt inte tränat på hela sommaren och jag känner att jag behöver det. Min kropp och sömn behöver framförallt det.

ONSDAG
Ledig dag. Klockan 13 ska jag vara på VLC i stan för att ändra min utbildning, måste nämligen ändra den och läsa på distans istället, så jag kan jobba samtidigt! Nu ska det jobbas 75% och plugga 100% på distans, fan vad jag längtar. Efter jag varit på VLC tänkte jag gå en runda i stan för att leta lite shorts till Turkiet! Har inte ett enda par hallå!

TORSDAG
Jobb 12.30-21. Kommer troligtvis sova ut på förmiddagen sen åka direkt till jobbet och efter jobbet är det bara hem direkt och sova för att upp 6 dagen efter. En riktig jobbdag helt enkelt!

FREDAG
Jobb 7.30-15. Mitt sista pass på sommarschemat. Som tur är vet jag att jag kommer tillbaka, annars hade det varit väldigt sorgligt faktiskt! Tänk att JAG hittat ett jobb jag längtar till. Har ju haft en ledig helg och jag har bara längtat tillbaka, galet att man kan trivas så bra!

LÖRDAG
EVENTDAGS! Jag ska stiga upp 5.30 för att packa klart innan jag tar mig in till stan. 7.03 går mitt tåg och 13.35 är jag framme hos @artibusi Dalarna! Har längtat efter denna dagen i 2 månader och nu är det äntligen dags! Eftersom jag har 6,5h restid stannar jag hos Emelie över natten!

SÖNDAG
Vet inte om vi hittar på något speciellt på dagen men 14.23 går mitt tåg tillbaka hem! Jag är hemma igen vid 21 så då är det bara att packa upp sen krypa ner i sängen!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Ihh fatta att vi ses snart?!!! SÅ sjukt och jag längtar efter dig ska du veta!! <3 Är som sagt SÅ glad att du hittat ett jobb du trivs så bra med, helt fantastiskt! PUSS hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
DET är galet om något, längtar något galet efter dig!!! Fina Emma, du är så fin som glädjs åt mig hela tiden <3 Fantastiska människa! Puss älskling ❤️
nouw.com/linndossing
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åhhh eventet, tänk att vi skulle träffats på lördag, rackarns bananers att jag inte kunde ta mig dit 😟 <3<3<3
nouw.com/corneliakarlsson
linndossing
linndossing,
Fina vännen! Kommer sakna dig så himla mycket där, men vi kommer ses snart ändå! Det är jag säker på <3
nouw.com/linndossing