LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V. 3

// Pictures from Pinterest //

Ny vecka och nya möjligheter! Tentaveckan är på ingång och därför blir det fokus på den största delen av veckan, men lite planer har jag ändå och dom ska ni såklart få ta del av!

Måndag: Tog sovmorgon då jag inte somnade förrän 3, vid 4.30 väckte mamma mig för att säga hejdå då dom åkte till Spanien i en vecka inatt (lyx, inte alls avis nej). Sov till lunch sen satte jag mig vid dator och satt där resten av dagen, kom en bit på min tenta, så det känns bra!

Tisdag: Ska upp tidigt (runt 9) och ta en promenad för att rensa tankarna och få lite ny inspiration att skriva på tentan. Vid 11 åker jag ner till campus och möter upp Andrea för att sitta där resten av dagen och plugga. Tar med matlåda, dricka och snacks så vi bara kan kötta på hela dagen och kvällen. 

Onsdag: Runt lunch hämtar Ellen upp mig och kör in oss till stan. Vi ska sätta oss på ett fik och plugga tillsammans eftersom hon också har tentavecka. Så skönt att kunna bolla idéer och läsa varandras tentor så man får lite hjälp, blir lätt att man fastnar när man sitter själv hela dagarna och bara skriver. Mitt mål är att vara klar med tentan när Ellen åker hem så får hoppas fallet är så!

Torsdag: Amalia och Linnea kommer till mig för myskväll! Blev jag inte klar med tentan på onsdagen så ska den vara klar innan dom dyker upp för då tänker jag ägna all min tid åt dom, har saknat dom så mycket! Dom sover här och det ska bli så mysigt, finally!

Fredag: Eftersom Amalia och Linnea sov här från torsdagen vet jag inte när dom åker hem. Har inte något planerat i alla fall så funderar på att åka ut till min moster och mina kusiner en runda, får se vad dom hittar på! På kvällen måste jag packa inför helgen.

Lördag: Klockan står på 6 eftersom jag äntligen ska till min älskade Linn. Vi ska fota, gosa, äta gott, kolla på Johan Falk och bara umgås. Det är 1 år och 3 månader sen vi sågs senast (hur ens?!?!) så vi har mycket att ta igen, längtar ihjäl mig,

Söndag: Kommer hem från Linn ganska sent och då ska jag bara packa om väskan för dagen efter bär det ner mot Lund och min nya kurs! Är så galet taggad på allt denna och nästa vecka har att bjuda på, just nu är livet sådär underbar bra! Wow, är så lycklig.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Önskar att jag stod med bland dina planer 😟 saknar dig <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Jag också 😟 Men nästa vecka! Saknar dig också. Kram
nouw.com/linndossing
enna,
Vilka härliga inspo bilder 😊
sayyeastofashion.blogg.se