LINN DÖSSING

VECKANS PLANER V. 11

Måndag: Jag har jobbat 7.30-15 och efter det körde jag och mamma till rusta för att handla balkongmöbler! Äntligen är det dags att fixa till balkongen. Jag hoppas våren är på intåg så man snart kan sitta där ute och njuta!!

Tisdag:
Jobbar 12.30-21. Tanken är att städa och plocka undan lite här hemma. Är inte helt nöjd med möbleringen heller just nu så ska skissa och klura lite på hur jag hade kunnat ändra det! Får se vad jag hinner komma på innan det är dags att jobba haha!

Onsdag:
Min lediga dag denna veckan! Jag ska till gymmet och det är väl allt jag har planerat än så länge här. Skönt att ta dagen som den kommer också.

Torsdag: Jobb mellan 12.30-21 och innan dess hade jag nog tänkt att dra till gymmet. Eller ut och ta en promenad, helt beroende på hur vädret ser ut!

Fredag:
Jobb 13-21 och när jag kommer hem är Sofie och Totte hos mig!!! Sofies sambo åker till Gran Canaria på fredag och då tvingade jag hem Sofie till mig i några dagar så vi kunde umgås!!

Lördag:
Denna gumman har ju köpt balkonggolv för 800 spänn och köpt balkongmöbler för minst det dubbla så det ska vi absolut fixa med i helgen. Vi ska göra det så jäkla mysigt alltså!!!! Ahhh vad jag längtar 😭😍

Söndag:
Vi har inte planerat något men på kvällen kommer äntligen Sarah! Det var så längesen vi såg och hon har inte sett min lägenhet än så det ska bli skitkul! Det behöver vi <3

Har ni några roliga planer för veckan?

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Åh vad mysigt att fixa balkongen! 😍
nouw.com/carroat
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Omg låter som din lördag kommer bli så himla härlig och spännande! Jag längtar så tills vi ska fixa till vår balkong med, så himla spännande. Skulle man kunna få se vad du har köpt eller det färdiga resultatet? så himla spänd! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men mysvecka - deluxe!! Önskar så vi bodde närmre varann så jag kunde hakat på dig och Sofie! <3 Ser så fram emot att få följa ditt projekt med balkongen, våren kom nu!!
nouw.com/lillymihlte
isabylund
isabylund,
Så nyfiken att se hur din balle kommer bli sen, säkert supermysig! Längtar tills jag kan flytta ut på min också, ih <3
nouw.com/isabylund
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
SNYGGING!! Vill verkligen se hur balkongen blir, så nyfiken!! Njut också av din lediga dag imorgon vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
ArielC
ArielC,
Håper du får en kjempefin uke Linn ❤️❤️
nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Åh alltså finns ju inte mycket som slår balkongmys!!! Våren för gäääärna komma med massor av värme och sol hihi ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym