LINN DÖSSING

VECKANS PLANER

Absolut godaste jag ätit på väldigt länge. Är det något ni är intresserade av att få recept på? Tell me i så fall!

MÅNDAG: Jag har bokat tvättstugan så jag ska städa och tvätta. Det har ju hänt något med mig när jag flyttade så jag vill städa hela tiden för jag tycker det är så satisfying när allt är skinande rent? Jaja, tillbaka till mina planer haha! När min tvättstugetid är slut ska jag skriva lista på vad jag ska handla sen blir det storhandling! Jag har totalt tömt kylen i helgen för att kunna storhandla till hela veckan nu, det ska bli väldans skönt!

TISDAG: Har ingenting planerat innan jag börjar jobba 16.00. Jag har jour så jag sover kvar på jobbet! Om jag inte lyckas bli klar med mina skoluppgifter innan ska jag ägna denna förmiddagen åt det!

ONSDAG: Jag går av 08.00 på morgonen sen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. 16.30 är det dags för IW-pass på friskis som vanligt, längtar verkligen till det passet varje vecka! Att få köra slut på sig självt totalt är en så underbar känsla!

TORSDAG: Jag jobbar mellan 12-30-21 och har ingenting planerat varken innan eller efter!

FREDAG: Även här jobbar jag 12.30-21 och efter jobbet kommer Moa hem från Oslo och stannar över julen. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna hålla mig ifrån henne så jag kommer åka dit direkt och kramas, saknar ju ihjäl henne <3

LÖRDAG: På förmiddagen ska jag hem till Moa och äta frukost med henne och hennes familj. På eftermiddagen kommer Sofie till mig och då ska vi fixa inför kvällen. Jag har bjudit över Sofie, mamma, moster och mormor på myskväll, jag tänkte bjuda på ost, kex och vin, det kan ju aldrig gå fel eller hur?

SÖNDAG: Sofie stannar hos mig i några nätter så denna dagen ska vi julbaka tillsammans. Vi ska baka både glutenfria och vanliga lussebullar till julen och sen blir det säkert massa annat gott när man väl är i farten. Jag vill i alla fall göra rockyroad och Mozartkulor också, det är julkänsla för mig!

Har ni något kul att se framemot i veckan? Utom julen då!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Omg ja jag vill ha recept, såg ju farligt gott ut det där! Tycker det är så underbart att få smaka nya saker. Massa kramar .) <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Men alltså vilken vecka vännen, så mys att Moa kommer till dig! Njut i massor, jag vill absolut ha recept på detta goda - alltså mums!! <3
nouw.com/lillymihlte