LINN DÖSSING

Veckans planer - vecka 49

Pictures from Pinterest

Ännu en ny vecka är här och jag tänkte berätta för er vad som står på schemat denna veckan!

Måndag: Ligger tillgänglig på jobb måndag, tisdag, onsdag & torsdag så kommer hålla mig omkring hemmet fall i fall jag blir bokad på jobb! Ska dock träffa Emelie en stund om jag inte blir bokad, Blir en mysig dag bara med städ, fortsatt julpynt och packa till Oslo.

Tisdag: Ska träffa Moa, vi ska se klart första säsongen av Bron som jag fått Moa att kolla på haha. Tror vi ska ses på kvällen så på dagen ska jag nog bara ta det lugnt.

Onsdag: Rensa mina hemgiftslådor för att se om det är något jag behöver med mig till Oslo, veckorna går så himla fort så snart är det faktiskt dags ahhh! Blir nog en lugn dag annars, funderar på att hälsa på mina kusiner. Får passa på nu för sen blir det ju långt i mellan när jag flyttar, tyvärr!

Torsdag - Pappa brukar jobba i Kristianstad på torsdagar så antagligen kör jag ut till farmor och äter lunch med pappa och farmor! Efter det tänkte jag packa lite inför helgen, ska iväg hela helgen faktiskt!

Fredag: Idag beger jag & Moa oss ner mot Malmö för att förfesta hos Malin med världens bästa tjejgäng! Känner jag oss rätt blir det utgång på kvällen, och Gud så roligt vi kommer ha!

Lördag: Bakis I guess haha.. Nej som tur är brukar jag inte bli bakis. Men kommer nog bara mysa med Moa & Syster hela dagen för att ta igen oss, blir nog en riktig mysig kväll med chips, dipp, pepsi max och allt vi älskar! Mums.

Söndag: Idag ska Moa och jag öva på att köra truck! Vi har ju fått vårt truckkort men vill ändå köra mer så man känner sig lite säkrare på vad som än händer! Får vi jobb inom det vill vi ju känna oss säkra innan vi börjar jobba såklart, så kan vara bra och hålla igång så gott det går.

Hur ser er planering ut för veckan? Hoppas ni får en fin vecka oavsett.

Gillar

Kommentarer

Maria,
Det ser ut som du får en bra vecka 😊
gairamsbilder.blogg.se
Dixi Wonderland,
Låter som en händelserik vecka 😊
dixiwonderland.com/