LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 6

VECKANS MÅENDE
Bara fin fint! Har fått tillbaka lite smärta i min fot nu när jag börjat träna mer regelbundet men tror bara det är fortsätta träna och få upp styrkan i den igen!

VECKANS BÄSTA
Min prestation denna veckan. Har hunnit med att jobba 6 av 7 dagar, hunnit träna 3 gånger, hunnit hålla rent i hemmet, hunnit baka och tagit hand om Totte. Ibland så kan jag jäklari!

VECKANS SÅG FRAM EMOT
Mitt första pass med PT. Var lite nervös över hur det skulle gå då det var lite övningar som jag aldrig testat, men det gick skitbra och jag har bestämt att jag ska tro mer på mig själv, jag kan så mycket mer än jag tror!

VECKANS HAR SETT
Youtube! Sen har jag och Linnea kollat sista säsongen av bron också för det var så längesen vi såg den så vi kom inte riktigt ihåg allt.

VECKANS HYLLNING
Mamma. Min älskade bästa mamma alltså, helt ärligt vad hade jag gjort utan henne? Min vardag hade ju 100% inte gått runt om det inte vore för henne, hon hjälper till med såna saker som är så självklara för henne men som är så värdefullt för mig, helt magiskt.

VECKANS BÄSTA INKÖP
Lätt 12 veckors PT! Har hunnit köra 2 pass och jag är redan så glad över att jag gjorde det, känner mig redan stark! Tänk då vad jag gör efter 12 veckor!

VECKANS TIPS
Ett bröd som jag slängde ihop i onsdags, så jäkla gott! Vill ni ha recept? I så fall fixar jag det. Man bara slängde ihop alla ingridienser, blandade, la i en brödform och lät stå i ugnen i 1 timme och 50 minuter, exakt så enkelt jag vill att det ska vara!

VECKANS LÅT
Cold - James Blunt. Tänker på Moa när jag hör den låten, ”Without you I’m just cold”.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Du är ju bara SÅ HIMLA GRYM hjärtat!!! Förstår du hur mycket energi du sprider eller?? Alltså wow ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
ArielC
ArielC,
Åå så fin liste, og så fint innlegg! 💛💛
nouw.com/arielc
ineees
ineees,
Du är grym!! Vad kul att du investerat i en PT och är nöjd med det! Kram på dig, hoppas du får en fin vecka❤️
nouw.com/ineees
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men jäklar vad du har kämpat på förra veckan! Bra jobbat!
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Är också sugen på PT, verkar så himla bra och givande! Blir glad att du haft en så fin vecka också raring, hoppas denna blir lika fin <3
nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,
Vilken härligt summering på veckan, låter som en riktigt bra vecka!! Grym du är! 😍
nouw.com/beattriicee