LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 42

VECKANS MÅENDE
Jättebra! Men det har dippat mer än det brukar faktiskt. Haft lite ångest i perioder denna veckan, men jag tror mycket det beror på omställningen på årstiderna!
VECKANS BÄSTA
Att Moa kom hem och överraskade mig i torsdag!!! Ska självklart berätta mer om detta men åååh vad glad jag blev. Tänk att vakna upp av att din bästa vän som du inte träffat på 3 månader står i dörren, magi!

VECKANS SER FRAM EMOT
Flytten! Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills jag har nycklarna i handen och kan börja flytta in saker i MIN lägenhet!! Har köpt allt jag kan innan flytten går så nu känns det galet nära.

VECKANS HAR SETT
Youtube. Älskar att ha det igång i bakgrunden oavsett vad jag gör! Vloggar älskar jag att kolla på, så mysigt att få följa med i andras vardag!!

VECKANS GODASTE
Måste ju säga marabou pepparkaka här! Så himla god och julig. Allt som får mig att tänka på julen är fantastiskt, älskar det!

VECKANS LÅT
Släpper allt - Linnea Henriksson ft. Norlie & KKV. Ganska gammal låt men tycker texten är så otroligt fin så lyssnar ofta på den!

VECKANS BORDE
Fortsätta packa ner livet i lådor haha. Om två veckor ska allt vara klart och det är långt ifrån halvklart ens. Jag jobbar ganska mycket så måste bli bättre på att ta tag i det när jag är ledig!

VECKANS BÄSTA INKÖP
Mina saker till lägenheten. Denna veckan har jag köpt sängbord, ett avlastningsbord och mattor! Är så nöjd med alla fina saker, galet vad mysigt jag kommer ha det <3

VECKANS MEST LIKADE BILD

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilken härlig vecka du haft och hoppas ångesten släpper kommande vecka. Och jag längtar verkligen tills du får lägenheten, underbart! Kram <3
nouw.com/emmeliesehlin
evelinarou
evelinarou,
Älskar den där bilden på dig i jacuzzin. SÅ carefree, som en riktig queen❤👑
nouw.com/evelinarou
joywesterberg
joywesterberg,
Så himla spännande med flytten ju, snart händer det! Du är så himla himla fin Linn. Kram! <3
nouw.com/joywesterberg
malinkirstine
malinkirstine,
Så mysigt att Moa kom ner <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Omg tänk att det bara är 10 dagar kvar nu tills vi flyttar, det känns helt magiskt! Längtar så till att få se hur du inreder din lägenhet. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
sandrakannasto
sandrakannasto,
Alltså hur roligt och spännande med en flytt?! 😃 Förstår att du längtar <3 Du är så otroligt vacker <3
nouw.com/sandrakannasto
ArielC
ArielC,
Så fin liste, fine Linn 💛
nouw.com/arielc
feliciah
feliciah,
Fina fina Linn <3 Så mysig och fin lista, verkligen så kul att läsa! KRAM
nouw.com/feliciah
linneavn
linneavn,
Ååh vad kul att det äntligen är dags med lägenheten😍
nouw.com/linneavn
happyM
happyM,
Åhhh alltså blev så glad när jag såg att du hade lagt upp att hon hade överraskat dig ❤️ Sååå himla fantastiskt ❤️ Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym