LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 4

Skrev detta inlägget igårkväll och publicerade det men verkar som att nouw fortfarande inte vill som jag vill och raderade hela inlägget:-))))). Så jag ska försöka komma ihåg vad jag skrev och lägga upp det nu istället.

VECKANS MÅENDE
Fantastiskt! Min fot är mycket mycket bättre, nu känner jag bara av den när jag går längre sträckor och när jag försöker vrida den åt sidan, annars är det bättre. Psykiskt mår jag också jättebra!

VECKANS BÄSTA
Jag är nu mera klar med mina två första kurser på min utbildning mot att bli undersköterska! Jag fick mycket bättre betyg än vad jag räknat med och det känns helt fantastiskt, slitet är värt i slutändan.

VECKANS SÅG FRAM EMOT
Både Sofie, Totte och Linnea sov hos mig i torsdags så det såg jag såklart fram emot jättemycket. Känner mig så trygg i deras sällskap och älskar att umgås med dom. Mina fina älskade.

VECKANS HAR SETT
Har sett massa youtube! Men annars följer jag också Kalifat och Box21 just nu, två väldigt spännande och lärorika serier!

VECKANS HYLLNING
Min älskade och fina Linnea. Har också valt att kalla henne deltids-sambo för vi är sambos i omgångar. Jag känner mig så galet trygg i hennes sällskap och hon förtjänar all hyllning hon kan få. Hon är bäst på att berätta för en hur bra man är, men är inte heller rädd för att säga ifrån om något är fel, precis så en vänskap ska vara enligt mig. Trots all skit står hon stadigare än någonsin och det gör mig så in i helvetes stolt. Bästa hjärtat, i år firar vi 7 år ihop som vänner. If a friendship last 7 years, it will last a lifetime.

VECKANS BÄSTA INKÖP
Mitt nya halsband som jag hade på bilderna som jag och Estelle tog. Har länge letat efter ett dubbelhalsband men endast hittat såna som sitter jättetight mot halsen, men detta var perfekt

VECKANS TIPS
Här vill jag tipsa om älskade @isabylund fina blogg. Blir alltid lika glad när det dyker upp ett nytt inlägg från henne och hon är så jäkla klok. Av hennes blogg blir man endast glad så jag tycker verkligen ni borde kolla in den.

VECKANS LÅT
Svag - Victor Leksell. Jag KAN inte sluta lyssna på låten, herregud vad vacker den är.

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
På riktigt nu Linn; Hur jäklans fin och vacker får man lov att vara egentligen! Vilken powerpingla du är och tusan så grym du är som nu är klar med två kurser mot att bli undersköterska! Härligt, fortsätt kämpa på! Vi gör skillnad i denna värld!! <3 Kram hjärtat!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså wow vilka bilder, du klär verkligen i den outfiten vännen! Men nej vad surt, varit med om det någon gång med att inläggen försvinner, snacka om att man blir sne om man inte har sparat ner det någon annanstans. Hoppas du blev nöjd med det nu när det gjorde om det! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du skojar??? 😒 fy va frustrerande!!
hyr grym är inte du dock (vecksns bästa)? Jo, helt jäkla OTROLIG!! Puss mitt hjärta ❤️
nouw.com/matildaberlin
ineees
ineees,
Meeen vad fint inlägg och fin du är<3 Vad kul att betygen gick bättre än förväntat och vilken fin hyllning till din vän❤️ Kram
nouw.com/ineees
Johannna
Johannna,
Gud vad härligt att du mår bra 💜
nouw.com/johannna
happyM
happyM,
Men heeeeerregud din header??? JAG DÖR SÅ SNYGG!!!!❤️ Du är SÅ galet vacker!!!! Stor kram finaste du ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
vad jobbigt när allt bara förvinner sådär utan att du gör något! ❤️ men roligt att läsa listan!
nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,
FINIS! Tack för de där fina orden och att jag fick äran att vara veckans tips <3 Det har minsann aldrig hänt, haha. PUSS!!
nouw.com/isabylund
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Men jäklar vad roligt med kurserna, HEJA DIG!!!
nouw.com/ebbaalexandraa
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så himla kul att höra att du är nöjd med dina betyg! Bra kämpat <3
nouw.com/celinelundqvists