LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 4

Skrev detta inlägget igårkväll och publicerade det men verkar som att nouw fortfarande inte vill som jag vill och raderade hela inlägget:-))))). Så jag ska försöka komma ihåg vad jag skrev och lägga upp det nu istället.

VECKANS MÅENDE
Fantastiskt! Min fot är mycket mycket bättre, nu känner jag bara av den när jag går längre sträckor och när jag försöker vrida den åt sidan, annars är det bättre. Psykiskt mår jag också jättebra!

VECKANS BÄSTA
Jag är nu mera klar med mina två första kurser på min utbildning mot att bli undersköterska! Jag fick mycket bättre betyg än vad jag räknat med och det känns helt fantastiskt, slitet är värt i slutändan.

VECKANS SÅG FRAM EMOT
Både Sofie, Totte och Linnea sov hos mig i torsdags så det såg jag såklart fram emot jättemycket. Känner mig så trygg i deras sällskap och älskar att umgås med dom. Mina fina älskade.

VECKANS HAR SETT
Har sett massa youtube! Men annars följer jag också Kalifat och Box21 just nu, två väldigt spännande och lärorika serier!

VECKANS HYLLNING
Min älskade och fina Linnea. Har också valt att kalla henne deltids-sambo för vi är sambos i omgångar. Jag känner mig så galet trygg i hennes sällskap och hon förtjänar all hyllning hon kan få. Hon är bäst på att berätta för en hur bra man är, men är inte heller rädd för att säga ifrån om något är fel, precis så en vänskap ska vara enligt mig. Trots all skit står hon stadigare än någonsin och det gör mig så in i helvetes stolt. Bästa hjärtat, i år firar vi 7 år ihop som vänner. If a friendship last 7 years, it will last a lifetime.

VECKANS BÄSTA INKÖP
Mitt nya halsband som jag hade på bilderna som jag och Estelle tog. Har länge letat efter ett dubbelhalsband men endast hittat såna som sitter jättetight mot halsen, men detta var perfekt

VECKANS TIPS
Här vill jag tipsa om älskade @isabylund fina blogg. Blir alltid lika glad när det dyker upp ett nytt inlägg från henne och hon är så jäkla klok. Av hennes blogg blir man endast glad så jag tycker verkligen ni borde kolla in den.

VECKANS LÅT
Svag - Victor Leksell. Jag KAN inte sluta lyssna på låten, herregud vad vacker den är.

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Men jäklar vad roligt med kurserna, HEJA DIG!!!
nouw.com/ebbaalexandraa
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så himla kul att höra att du är nöjd med dina betyg! Bra kämpat <3
nouw.com/celinelundqvists