LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 39

VECKANS MÅENDE
Fortsätter på förra veckans mående, HEEEELT fantastiskt! Just nu känner jag: finns det något som kan förstöra mitt underbara mående? Då ska det mycket till alltså, galet hur bra jag mår!

VECKANS BÄSTA
Att jag klarade både flygresorna galant. Fick panik innan vi gick på planet men det brukar jag få, sen går det alltid galant hela resan och likaså var det denna gången. Blir fortfarande lika stolt varje gång!

VECKANS SER FRAM EMOT
Nu när jag kommit hem från Turkiet som jag längtat till hela året är det självklart flytten. På onsdag skrivs papperna på och då är det mindre än en månad tills jag har nycklarna i handen, wow!

VECKANS HAR SETT
Alla youtubeklipp jag lyckats missa under semester. Har också börjat kolla på Love Island och därför har jag 40 avsnitt att kolla ikapp, så jag har att göra haha!

VECKANS GODASTE
Omeletten jag åt till frukost varje morgon i Turkiet. Det stod en kock och så fick man välja vad man ville ha i omeletten sen lagade dom den. Så lyxigt!

VECKANS LÅT
Dance Monkey - Tones and I. Rösten hon har är ju gaaalet magisk och man kan ju inte annat än bli glad av denna låt, lovar att ni hört den! Den spelas överallt haha!

VECKANS BORDE
Samma som förra veckan: läst i min kurslitteratur. Ligger fortfarande back men det är okej; imorgon ska jag ta tag i livet igen efter semestern. Helgen har jag ägnat åt att jobba så imorgon, då jäklar!

VECKANS BÄSTA INKÖP
Mina köp i Turkiet. Tre par skor, en väska, ett par byxor & en tröja, nöjd!

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni glömmer väl inte att jag finns under @linndossing på instagram?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du <3 Du ska verkligen vara stolt över dig själv, så himla grym är du som lyckades. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh du ska vara så stolt vännen, så grym du är!! 🙌 Kan du inte visa vad du köpte i Turkiet, hade varit superkul, kramis 💛💛
nouw.com/lillymihlte