LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 37

VECKANS MÅENDE
Det är fint, as always. Dock har jag varit lite låg i helgen då jag haft ont i kroppen och varit väldigt trött. Men jag brukar alltid få såna här perioder när det går från varmt till kallt eftersom kroppen ska hinna vänja sig. Sen handlar det nog mycket om att jag gått ner i tid och kroppen hinner känna efter med, innan har jag bara kört på hela tiden!

VECKANS BÄSTA
Att jag började på mitt nya schema och inte jobbar 100% längre. Jag är så glad över att jag fick chansen att testa på det men har också märkt av att det inte är för mig. Jag trivs med att jobba mellan 85-90%, och eftersom jag klarar det ekonomiskt kommer jag fortsätta med det så länge jag känner såhär.

VECKANS SÄMSTA
Jag har fått en ny astmamedicin som jag testar nu och den hjälper, det känner jag. Men eftersom det är långtidsverkande luftrörsvidgande är jag skakig HELA tiden, eftersom jag tar den både morgon och kväll. Jag hoppas verkligen kroppen vänjer sig snart för att behöva skaka livet ut är absolut ingenting jag har lust med haha.

VECKANS HYLLNING
Mamma! Vi har kört rensning hemma hos henne och hon är så himla grym. För denna gången har hon verkligen anammat ordet RENSA. Tömt klädkammaren helt, rensat garderoben och allting. Hon tog med mig för jag är så himla hård vid rensningar så nu rök mycket. Skönt när det är över!

VECKANS SER FRAMEMOT
Sofie kommer till mig i veckan när jag är ledig, vi ska färga mitt hår, plugga ihop och bara mysa. Det behöver vi. Och jag vet ännu en som kommer bli överlycklig över det: Missi.

VECKANS KÖP
Det var inte denna veckan men när vi var i Ullared köpte jag en spraymopp och nu har jag hunnit använda den lite och WOW. Jag älskar den! Så himla enkelt när man ser en fläck, eller har spillt. Istället för att behöva ta fram hela hinken, golvmoppen och allt kan man bara ta fram den och ta just den fläkten. Så himla smart. Här har ni en sort, kolla in det!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni glömmer väl inte att jag finns under linndossing på instagram?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Att jobba heltid är verkligen intensivt! Tycker också deltid är skönare!
nouw.com/celinelundqvists
josefinelar
josefinelar,
Vad fin du är!!
Och helt rätt att gå ner i tid om det känns bättre för dig, framför allt när du fixar det ekonomiskt! KRAM
nouw.com/josefinelar