LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 37

VECKANS MÅENDE
Det är fint, as always. Dock har jag varit lite låg i helgen då jag haft ont i kroppen och varit väldigt trött. Men jag brukar alltid få såna här perioder när det går från varmt till kallt eftersom kroppen ska hinna vänja sig. Sen handlar det nog mycket om att jag gått ner i tid och kroppen hinner känna efter med, innan har jag bara kört på hela tiden!

VECKANS BÄSTA
Att jag började på mitt nya schema och inte jobbar 100% längre. Jag är så glad över att jag fick chansen att testa på det men har också märkt av att det inte är för mig. Jag trivs med att jobba mellan 85-90%, och eftersom jag klarar det ekonomiskt kommer jag fortsätta med det så länge jag känner såhär.

VECKANS SÄMSTA
Jag har fått en ny astmamedicin som jag testar nu och den hjälper, det känner jag. Men eftersom det är långtidsverkande luftrörsvidgande är jag skakig HELA tiden, eftersom jag tar den både morgon och kväll. Jag hoppas verkligen kroppen vänjer sig snart för att behöva skaka livet ut är absolut ingenting jag har lust med haha.

VECKANS HYLLNING
Mamma! Vi har kört rensning hemma hos henne och hon är så himla grym. För denna gången har hon verkligen anammat ordet RENSA. Tömt klädkammaren helt, rensat garderoben och allting. Hon tog med mig för jag är så himla hård vid rensningar så nu rök mycket. Skönt när det är över!

VECKANS SER FRAMEMOT
Sofie kommer till mig i veckan när jag är ledig, vi ska färga mitt hår, plugga ihop och bara mysa. Det behöver vi. Och jag vet ännu en som kommer bli överlycklig över det: Missi.

VECKANS KÖP
Det var inte denna veckan men när vi var i Ullared köpte jag en spraymopp och nu har jag hunnit använda den lite och WOW. Jag älskar den! Så himla enkelt när man ser en fläck, eller har spillt. Istället för att behöva ta fram hela hinken, golvmoppen och allt kan man bara ta fram den och ta just den fläkten. Så himla smart. Här har ni en sort, kolla in det!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni glömmer väl inte att jag finns under linndossing på instagram?

Gillar

Kommentarer

faltinnatalie
faltinnatalie,
vilken härlig vecka! och spraymoppen är en fantastisk uppfinning, har själv en 😍😂
nouw.com/faltinnatalie
beattriicee
beattriicee,
Men så underbart att du nu känner att det går att jobba när du gått ner! 😍 och kul med att Sofie kommer till dig!
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Åhhh så härligt att du hjälpt din mamma att rensa, att få hjälp med det är ju verkligen guldvärt!!! Stor kram fina du ❤️❤️
nouw.com/happym
Hilma
Hilma,
Ser ut som en bra vecka vännen! Och måste bara säga igen hur jäkla bra du passar i ljust hår! Är du nöjd med färgen? 😃 <3
nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh alltså du är så sjukt fin vännen, älskar färgen på ditt hår! Förstår att det måste kännas så underbart att ha gått ner i tid så du har mer tid för annat. MAssa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linneassofie
linneassofie,
Men så himla skönt att gå ner i tid om du känner att det är något som passar dig! Och vilka FANTASTISKA bilder på dig <3 PUSSS
nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
Så glad för din skull med nya schemat! En jäkla lättnad när man hittar en jobbsituation som passar en <3
nouw.com/isabylund
ArielC
ArielC,
Så fint du har funnet ut hva som fungerer for deg, jobbmessig, og har muligheten til å gjøre det! Det må jo være så mye bedre med en hverdag som passer deg 😊 Skjønner at det bildet er ukens mest likte btw, du er jo bare såå fin 😍 Den røde toppen kledde du også skikkelig, rødt passet deg!
nouw.com/arielc
celinelundqvists
celinelundqvists,
Att jobba heltid är verkligen intensivt! Tycker också deltid är skönare!
nouw.com/celinelundqvists
josefinelar
josefinelar,
Vad fin du är!!
Och helt rätt att gå ner i tid om det känns bättre för dig, framför allt när du fixar det ekonomiskt! KRAM
nouw.com/josefinelar