LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 32

VECKANS MÅENDE
Helt. Fucking. Amazing. Som jag skrev förra helgen så lever jag verkligen mitt bästa liv just nu och det finns inget i världen jag skulle vilja byta mot detta. Där jag är nu vill jag stanna.

VECKANS BÄSTA
Jag var på healing i onsdags och det är verkligen det bästa som hänt denna veckan. Bara på två månader har jag kommit SÅ himla långt i mig själv och jag har jobbat bort saker från förr som ligger och gnager i bakhuvudet. Så ett tips till alla är att gå på healing och få bort allt negativt.

VECKANS SÄMSTA
Ens liv är ganska bra när det sämsta man kommer på är att mina soleksem är tillbaka eftersom mina sol-tabletter är slut. Klickade nyss hem en ny beställning, tror jag ska ta dom året om faktiskt för mina eksem brukar reagera så fort det är sol, oavsett om det är på sommaren eller vintern!

VECKANS HYLLNING
Till Pernilla, där jag går och får massage och healing. Hon har hjälpt mig så otroligt mycket dom två senaste månaderna, har verkligen blivit en bättre människa sen vi körde igång med detta och det har jag henne att tacka för!

VECKANS SER FRAMEMOT
Att Sarah kommer till mig imorgon och stannar till tisdag! Var nog 2 månader sen vi träffades nu och det är alldeles för länge. Men det blir ju så när båda två har ett jobb där vi jobbar om varandra! Men nu fick vi äntligen ihop det, vi har inte bestämt vad vi ska hitta på men mysa ska vi i alla fall!

VECKANS KÖP
AirPods!!! Som jag skrev så har jag länge velat ha dom men inte köpt men satan vad glad jag är att jag gjorde det! Dom är ju sååå himla bra och smidiga. Så detta blir även veckans tips, om ni har funderat på ett par AirPods så tycker jag verkligen ni ska slå till!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilken härlig vecka och healing skulle jag vilja testa! 💕
nouw.com/carroat
Linnéa,
Ja det har varit en magisk helg 😍 kram
nouw.com/linnealiebig
ericawisborg
ericawisborg,
Åh, så fint att läsa hur lycklig du är just nu. Log genom hela inlägget. Älskar bilden från stranden, strålar verkligen om dig! kram❤️
nouw.com/ericawisborg
aliceemericsson
aliceemericsson,
Så underbart att höra att du har en så bra period just nu, blev så glad av att läsa det, heja dig! <3 Healing har jag hört ska vara himla bra, vore roligt att testa! Många kramar till dig fina du. <3
nouw.com/aliceemericsson
faltinnatalie
faltinnatalie,
Så härligt när man kommer till det stadiet att man genuint kan säga att man mår bra! <3
nouw.com/faltinnatalie
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad det lyser om dig, man ser verklige hur pass bra du mår vilket gör mig så glad vännen. Så mycket härliga saker du har skrivit om denna vecka. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,
Åh vad härligt att du ska få träffa Sarah, att ni äntligen lyckats pussla ihop så ni kan ses! ❤️
nouw.com/hilma
Josefin,
men wow så härliga bilder!! (och ÄLSKAR era glajjor!)
jossanamigo.blogg.se
hilmak
hilmak,
Det glädjer mig att läsa att du mår så bra! 😍 Kul att du blev nöjd med dina airpods trots spontanköp haha 😘😘 kram!
nouw.com/hilmak
artibus
artibus,
Haha vad jag skrattade när ni köpte Airpods <3
nouw.com/artibus