LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 31

VECKANS KÄNSLA
Glädje, kärlek och funderande. Denna veckan har jag varit lite låg, missförstå mig rätt: jag har varit superlycklig men det har varit lite som legat och pressat mig i bakhuvudet. Jag vet till 100% vad det är och varför jag har haft lite småångest, men det har varit lite jobbigare denna veckan än alla andra. Det händer mycket i livet så jag måste bara sätta mig ner och andas och gå igenom allt lite, men jag mår superbra ändå. En liten släng av ångest tål jag absolut!

VECKANS BÄSTA
Att jag har köpt en ny bil! (Bilder kommer så småningom). Jag har länge velat ha en Citroën C3 och nu är den min! Är så himla glad över det hihi! Nu ska jag dock sälja min gamla bil, så vet ni någon som är ute efter bil så hojta!

VECKANS BEHÖVER
Moas kramar. Vi umgicks i nästan 10 dagar i streck ungefär och blev nästan vana vid att vara med varandra, så att gå tillbaka till det normala med att träffas typ varannan månad är jävligt tufft. Hade verkligen behövt henne just nu ❤️

VECKANS KONSTATERANDE
Att värme inte är så fantastiskt som alla säger. Jag är en av dom få som längtar till hösten (får man ens säga det?). Jag klarar inte av att svettas hela tiden alltså, man kan ju inte röra sig utan att se ut som en pöl? Nej tack.

VECKANS GODASTE
Min tacos som jag åt ikväll. Var lite mer än en vecka sen jag åt det senast men det är fasen lika gott varje gång. Skulle kunna äta det flera gånger i veckan alltså, mums!!

VECKANS LÅT
Torn - Hanna Ferm. Låten är supergammal men jag fullkomligt ÄLSKAR den. Att Hanna gjort en cover på den nu också är magi, Hannas röst är så fin!

VECKANS SÄMSTA
Min huvudvärk som suttit i flera dagar nu? Vet inte om det är vädret, att jag håller på att bli sjuk, att jag behöver nya linser? Drygt som tusan är det i alla fall. Jag blir så himla låg när jag har huvudvärk..

VECKANS BÄSTA BESKED
Att jag har fått en tjänst på jobbet efter sommaren!!!!! Helt fantastiskt. Jag har inte skrivit några papper än då chefen är på semester, men vi har haft möte och jag har fått mitt schema! Är så himla glad över detta, ni anar inte <3

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni glömmer inte att jag finns under linndossing på instagram va?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Stort grattis till bilen vad roligt!! Hoppas du kommer må bättre denna vecka!! KRAM FINIS💕💕
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Tack för din fina kommentar vännen!! Kram 💞💞
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Jag älskar detta:) men tycker att det kan bli lite varmt när jag jobbar ibland....,runt 35 grader....! men det är väl tur att vi får och kan tycka olika 😊 njut av kvällen,kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Ja visst är det så! Tur vi gör det <3 Kram
nouw.com/linndossing