LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 2

Så roligt att ni gillade inlägget med mat! Ska absolut fortsätta lägga upp bilder på mat och recept på saker jag gör. Jag fotar ju nästan alltid min mat och då har jag äntligen något att ha bilderna till haha, underbart!

VECKANS MÅENDE
Men det är ändå bra måste jag säga. Livet känns underbart men foten vill inte ge med sig, men jag tror det kommer släppa snart så jag äntligen kan börja träna, och sluta klaga kanske hahah.. Men jag mår fint!

VECKANS BÄSTA
Att jag fick hit Totte och ska passa honom någon vecka nu, finns inget bättre än att ha sällskap när man bor själv! Han är så go och man känner sig så älskad av honom, fantastisk känsla.

VECKANS SÅG FRAM EMOT
Att Linnea kommer till mig nästa helg, har sett framemot det så länge nu för vi har inte träffats på typ en månad, orkar inte mer nu.

VECKANS HAR SETT
Började kolla på SVT's nya serie Kalifat idag, jävlar vad bra och spännande. Den rekommenderar jag starkt, trots att det bara kommit ut tre avsnitt än så länge. Längtar massor till det kommer fler.

VECKANS HYLLNING
Såg att @isabylund gjorde veckans hyllning och tyckte det var så fint så jag snodde den idén! Denna veckan vill jag verkligen hylla min fina och fantastiska syster. Hon får bara motgång efter motgång men ändå är hon glad och bryr sig om alla runt omkring sig. Jag förstår inte hur hon orkar med det men hon är magisk, hon förtjänar en stor hyllning.

VECKANS BÄSTA INKÖP
Rusta sålde ut plancher för 10kr/st så jag köpte fyra stycken som jag ska ha på väggen ovanför min tv. Dom var så galet fina, lovar att visa er så fort jag satt upp dom!

VECKANS TIPS
Min barndomsvän som utbildar sig inom lashlift och är galet duktig! Hon gjorde det på mig (och färgade fransarna) + fixade och färgade mina ögonbryn för en väldigt billig peng eftersom hon fortfarande är under utbildning. Om ni bor i närheten av Kristianstad/i Skåne så bara skriv till mig så får ni hennes nummer och jag kan skicka bilder på det hon gjort! Lashlift är i alla fall det bästa jag gjort, älskar att vakna upp fräsch!

VECKANS LÅT
Det svåraste med Estraden. Herregud vilken mäktig och fin låt, som alla deras låtar. Jag fick verkligen ont i hjärtat av texten, aj.

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Åh jag vill med testa lashlift! Hoppas foten blir bättre snart! 😍
nouw.com/carroat
Ajli,
Guuuud sååååå kul med lashlift! Undra om jag skulle våga det... skulle definitivt VILJA i alla fall 😃
ajlimuller.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så galet fin du är, älskar din tshirt! Åh så mysigt att vara lite djurvakt, djur kan verkligen få en att känna sig behövd och älskar. En fantastisk känsla när man bor själv. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Liseemiliebrevik ,
Hørtes ut som det blir en topp uke, stilig antrekk!
emiliebrevik.no
ArielC
ArielC,
Så fine bilder av deg Linn 💛 Håper uken som kommer blir kjempefin 💕
nouw.com/arielc
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså snälla! Hur kan man ens va så fin som du?? Kan du förklara det?? <3
nouw.com/matildaberlin
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Åhh jag älskar din tröja!!! VART??!!! är den ifrån?😍
nouw.com/mayamolanderz
happyM
happyM,
Fiiiinaste du ❤️❤️ Så himla glad jag blir av att höra hur bra du mår, nu får foten ta och ge sig ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
feliciah
feliciah,
Så otroligt fin du är linn ❣️ Hoppas du får en fantastisk vecka, kram <3
nouw.com/feliciah
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
FINASTE!! Lashlift är något jag såå gärna vill testa på alltså, tycker resultaten blir så fina av det jag sett!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom