LINN DÖSSING

VECKANS LISTA V. 1

Denna listan skulle ju kommit upp i måndags men denna gumma har ju noll framförhållning så det har inte riktigt blivit så haha.. Men bättre sent än aldrig, eller hur är det man säger? Självklart handlar listan om föregående vecka!

VECKANS MÅENDE
Det väldigt fint psykiskt men lite sämre fysiskt. Jag orkar ärligt inte tjata mer om min fot men den gör pissont och jag är så trött på den just nu. Men imorgon ska jag till sjukgymnast och hoppas på att hon kan hjälpa mig få igång den så smärtan kan släppa snart.

VECKANS BÄSTA
Att Sofie, Marcus och Totte var hos mig i flera dagar och hjälpte mig. Är så tacksam över att jag har en sån fin familj, det märker man verkligen i situationer som dessa när man inte klarar någonting själv.

VECKANS SER FRAM EMOT
Nytt år. Tycker alltid det är vemodigt men också så skönt att lämna ett år bakom sig och starta om på en ny kula. Jag blir alltid peppad på allt när det är nytt år också så det såg/ser jag verkligen framemot.

VECKANS HAR SETT
Kollade endast på youtube då jag, syster och Marcus aldrig kan enas om film haha.. Vi har så otroligt olika smak så det finns inte en chans. Men vi tycker om JLC på youtube allihopa så det fick bli att kolla igenom deras videos!

VECKANS BORDE
Ringa alla samtal, det var dock väldigt svårt då det var massa röda dagar osv. (Detta är gjort nu men jag skulle ha gjort det förra veckan, säger ju att jag har noll framförhållning).

VECKANS BÄSTA INKÖP
Ett par kostymbyxor på H&M, har länge letat efter såna kostymbyxor som sitter pösigt men fortfarande ser väldigt propert ut. Sen att dom var på rea och endast kostade 90kr kan man ju absolut inte klaga på.

VECKANS TIPS
Matilda aka @matildaberlin har kört igång med "veckans utmaning" igen och självklart är jag med på den! Blir så himla peppad och inspirerad så tycker verkligen ni ska gå in och hänga med på det, så himla roligt! Ni kan läsa mer om det HÄR

VECKANS LÅT

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Veckans tips är verkligen så underbart, tänk vilken inspirerande kvinna hon är egentligen. Älskar att få komma in på hennes blogg coh bli sådär pepp. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lightworkers
Lightworkers,
Hoppas verkligen smärtan släpper snart vännen <3 😟 Kram
nouw.com/lightworkers
isabylund
isabylund,
Du, jag tycker du får gnälla på din fot hur mycket du vill här i bloggen för OJ AJ vad det har stor påverkan på ens everyday life att ha ont. Hoppas det blir bättre dag för dag iallafall, sen kommer du uppskatta sååå mycket att kunna ta promenad, städa, träna - whatever utan ont. Kram fina <3
nouw.com/isabylund
MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
åh fina kläder
nouw.com/mitttuffaliv
sandrakannasto
sandrakannasto,
Så fin du är Linn! Älskar outfiten 😊 <3
nouw.com/sandrakannasto
happyM
happyM,
Åh alltså så himla jobbigt att du fortsätter ha ont 😟 ❤️ Hoppas verkligen att sjukgymnasten kan göra underverk för dig!!! Stor stor kram ❤️
nouw.com/happym