LINN DÖSSING

VECKANS LISTA

Godkväll vänner! Just nu ligger jag i soffan under täcket samtidigt som renget och blåsten slår mot fönstret, får man ens ha det såhär mysigt? Tredje ljuset är tänt och snart ska jag kolla lite youtube innan jag ska sova. Men innan dess ska vi gå igenom hur denna veckan varit.

VECKANS MÅENDE
Måste säga väldigt bra här faktiskt. Jag trivs på jobbet, jag trivs i min lägenhet och jag trivs med min kropp. Det är inte mycket mer jag kan begära just nu. Vädret påverkar mig fööör mycket tyvärr men snart blir det ljusare igen.

VECKANS BÄSTA
Min anställning på jobbet går ut 31/12 men förra veckan fick jag reda på att jag blev förlängd till 14 juni, puh! Sen har jag självklart sommarjobb där också så jag stannar på jobbet minst till mitten av augusti, kunde inte bli bättre.

VECKANS SER FRAM EMOT
Nästa lördag när moster, mamma, syster och mormor kommer hit på tjejkväll. Jag bjöd hit dom på lite vin, ost och kex-mys! Jag längtar självklart också massor till julen även fast jag ska jobba, det är ju så himla mysigt.

VECKANS HAR SETT
Musikhjälpen! Tycker det är så synd att det "bara" är en vecka om året, finns inget bättre än att ha på det i bakgrunden och se hur mycket svenska folket kan göra tillsammans. Tänk att vi samlade in 50 MILJONER till människor som behöver vår hjälp, det är helt obegripligt.

Facetimade med min älskade kille ikväll <3

VECKANS BORDE
Göra klart mina skoluppgifter innan jag tar lite julledigt. Jag ligger back med två uppgifter just nu men jag förstår verkligen inte dom så det är så svårt att ta tag i dom. Men imorgon ska jag sätta mig ner och verkligen koncentrera mig så jag kan få det ur världen.

VECKANS BÄSTA INKÖP
Kan tyvärr inte nämna det då jag vet att familjen läser min blogg ;). Men julklapparna till mamma och pappa är jag väldigt glad och stolt över, tänkte berätta mer om det efter jul.

VECKANS TACKSAMHET
Min fina släkt och familj. Idag kom min moster, hennes man, min kusin, mamma och mammas man hit och fikade. Dom stannade några timmar så vi bestämde oss för att beställa mat tillsammans från pizzerian som jag bor granne med. Så det blev en riktigt mysig dag och jag inser bara mer och mer vilka fantastiska människor jag har runt mig!

VECKANS LÅT

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina du! Så mysig tjejkväll du har framför dig, förstår att du längtar! <3 Hoppas det går bra med pluggandet, jag var precis likadan och sköt upp det jämt. Hör av dig om det är något du fastnar på så kanske jag kan hjälpa dig, kramis! <3
nouw.com/lillymihlte
malinkirstine
malinkirstine,
Så glad för dig och ditt jobb <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Kan vi ta en stund för veckans mående? Och sen en för jobbet? STORT GRATTIS HJÄRTAT ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Oj men gud så mysigt att du bjöd in dom på det, förstår verkligen att du längtar till det. Finns det något bättre än att umgås med folk som står en nära hjärtat? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åhhh stort grattis till förlängningen, wow vilken lättnad!!!! Stor kram hjärtis och ha en underbar vecka ❤️
nouw.com/happym