LINN DÖSSING

VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE
Jag mår faktiskt väldigt upp och ner. Ena dagen är det jättebra och andra dagen är det i botten. Men jag vet att vädret har så mycket med det att göra. Jag vill ha sol, ljus och blå himmel, fan vad det hjälper humöret.

VECKANS BÄSTA
Att jag fick för mig att renovera garderoben. Jäklar vilket lyft det blev för lägenheten, så himla kul att få göra det även fast man bor i hyreslägenhet! Om någon dag kommer ni få se resultatet, ska bara lägga heltäckningsmattan också!

VECKANS SÄMSTA
Finns det ens något annat att nämna på denna punkten än vädret? Jag är så trött på att det inte finns något logiskt längre, regn och sol om vartannat. Ge mig i alla fall något annat än grå himmel nu, snälla!!!

VECKANS LÅT
Kanske va vi rätt bra ändå - Newkid. Älskade Newkid när jag var yngre och tycker det är svinkul att han börjat släppa musik igen! Och att han ska vara med i så mycket bättre i år, så kul!!

VECKANS INKÖP
Jag har gjort ett inlägg till er som kommer upp imorgon men jag har handlat världens finaste och härligaste bikini! Vet inte varför men jag har fastnat för att köpa bikinis, tycker det är så himla roligt!

VECKANS MYSIGASTE
När pappa och Linnea var här i onsdags! Vi åt god mat och bara mös. Sen sov pappa här över natten och dagen efter åt vi frukost ihop, så himla mys!!

VECKANS TIPS
För er som inte har sett årets Robinson måste kolla ikapp det. Så himla bra och spännande, ikväll är det final och jag har för första året verkligen ingen aning om vem som kommer vinna, det är så himla jämt!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni glömmer inte att jag finns under linndossing på instagram?

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Längtar efter att gå se resultatet 😍😍
nouw.com/mammatillthea
hilmak
hilmak,
Så bli superroligt att få se resultatet! Så härligt när man kommer igång med projekt! <3
nouw.com/hilmak
happyM
happyM,
Åh jag är SÅ himla taggad på att få se garderoben!! Stor kram finis och ha en underbar vecka ❤️❤️
nouw.com/happym
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh vad jag blev taggad på att få se ditt köp Linn, bikinis är ju så fint och perfekt att börja kika efter nu inför sommaren :> Newkid är ju SÅ bra, älskar!! Hoppas du har fått en jättebra start på vekan hjärtat <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh det ska verkligen bli så kul att få se vad du har köpt, jag älskar ju att få se vad andra handlar! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr