LINN DÖSSING

VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE
Jag mår bra, trött efter en jobbhelg. Vi jobbar 11 timmarspass så oavsett om man gör mycket eller inte så är man helt slut efter en helg. Men jag älskar mitt jobb vilket gör saken så himla mycket enklare. Är så glad över hur bra mitt psykiska mående är, låt det stanna såhär för alltid.

VECKANS BÄSTA
Att jag har fått så himla mycket gjort. Jag har fixat i lägenheten, jag har fixat massa samarbete, jag har jobbat, jag har pluggat och jag har träffat fina människor. Tycker det känns fantastiskt när man hinner med så himla mycket på en vecka men ändå inte behöver stressa, så himla skönt!

VECKANS SÄMSTA
Jag har börjat få huvudvärk varje dag igen. Jag vet inte om det är att min syn ändrats, att jag dricker för lite eller att jag har en paus från träningen. Det sistnämnda låter så löjligt men jag får verkligen alltid huvudvärk när jag inte tränar regelbundet. Så egentligen är det väl mitt eget fel, men måste få klaga lite haha!

VECKANS LÅT
Victor Leksell släpper en lika magisk låt som alltid. Finns inte en enda låt med honom som jag inte tycker om.

VECKANS HYLLNING
Till fina @celinelundqvists , jag har alltid älskat henne blogg och hon är en helt magisk fotograf. Men något som gjorde mig så rörd och glad var när hon nämnde att jag har en av hennes favoritbloggar, åh. Finns inte mycket som slår när folk säger att dom tycker om ens blogg, att jobbet man lägger ner är värt allt. Ni borde verkligen kolla in Celine, hon gör mig alltid lika glad. Hoppas verkligen vi kan få till en träff i år.

VECKANS MYSIGASTE
I torsdagskväll var min moster och kusin här. Vi beställde mat och sen kollade vi på en serie tillsammans. Så himla mysigt att vara i sällskap men inte behöva sitta och prata hela tiden. Mys är det bästa jag vet, det har ni nog koll på vid detta laget haha.

VECKANS TIPS
Min moster visade mig serien "Springfloden" som finns på C-more, jag hade helt missat den? Den är från 2016, kan inte släppa att jag missat den för den var så galet spännande och helt min smak. Men återigen har vi det problemet att jag inte kan sluta kolla när jag hittar en serie så jag ser klart den på någon dag sen sitter jag här utan serie igen haha.. Men youtube är också ett tips såklart!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte bort att jag finns under @linndossing på instagram!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så kul att få läsa om din vecka <3
nouw.com/malinkirstine
sandrakannasto
sandrakannasto,
Du är så fin Linn! Hoppas du får en bra ny vecka <3
nouw.com/sandrakannasto
happyM
happyM,
Måste bara säga att jag älskar din header!! Blir så glad varje gång jag kikar in här och ser den, du är såååå himla fin ❤️ Hoppas nu att du får en underbar vecka finaste du ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men fina du <333 Nu gjorde du min dag!
nouw.com/celinelundqvists
isabylund
isabylund,
Åh älskar känslan när man haft en riktigt produktiv vecka och fått mycker gjort, men också fått hänga med folk och bara må bra! Blir glad att din vecka verkade fin, hoppas denna blir bra med <3
nouw.com/isabylund
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh, Springfloden måste jag se alltså!! Blev så taggad när du skrev det på snap haha <3 Låten är ju såå goals, bäst!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom