LINN DÖSSING

VECKANS LISTA

VECKANS MÅENDE
Jag har mått fint. Helt ärligt har jag inte vågat träna denna veckan för jag kan erkänna att jag är lite rädd för corona, vill liksom inte utsätta mig för mer än vad jag behöver. Men det har gjort att jag varit väldigt seg och trött, så imorgon ska jag i alla fall ut och gå i den friska luften för att utsöndra lite endorfiner i alla fall!

VECKANS BÄSTA
Att mormor och morfar var här idag så jag och morfar kunde fixa på balkongen. Vi la allt golv, skruvade ihop möblerna och satte ut dom. Nu ska det bara upp lite blommor och mysbelysning sen ska jag allt visa er vad vi knåpat ihop, det blev verkligen så himla mysigt!

VECKANS MYSIGASTE
Igår bjöd jag hem mamma, Thomas, moster och hennes man på tacos. Det var så himla mysigt att fixa i lägenheten, laga mat, bjuda på mat och dricka och bara snacka hela kvällen. Fick världens finaste inflyttningspresent av min moster och hennes man också, lovar att visa er en dag!

VECKANS LÅT
Miss Li gör det igen och igen och igen. Man kan inte annat än älska henne.

VECKANS HYLLNING
Morfar. Min älskade lilla fina morfar. Jag älskar honom mer än jag någonsin kan förklara. Han ställer alltid upp, han älskar sina barnbarn till döden och han gör mig alltid så lugn. Det finns mycket i denna lägenheten som inte hade varit klart om det inte vore för honom. Han har ett tålamod som heter duga, jag ger liksom upp efter 5 minuter haha.

VECKANS BÄSTA INKÖP
Ja men mina balkongmöbler såklart! Blev så himla nöjd med dom och dom är otroligt sköna, ska bli himla kul att få visa er snart!

VECKANS TIPS
Jag vet att jag är jättesen på bollen men började kolla på Hamilton kväll. Kommer ju absolut inte kunna gå och lägga mig i tid ikväll, så himla spännande serie ju! Kolla in den om ni inte sett den <3

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Ni har väl inte glömt att jag finns under @linndossing på instagram?

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh vad mysigt att fixa på balkongen! Vill så gärna se resultatet sen <3
nouw.com/malinhardstahl
linndossing
linndossing,
Ja det var så himla roligt! Det lovar jag <3
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Härligt att du mår bra och vad härligt att få fixat på balkongen! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Ja det är så himla skönt!
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det är verkligen hemskt för det känns som att man verkligen kommer ur sina rutiner, det är som du säger att man vill helst inte ut bland folk i onödan och håller sig mest inne så mycket man kan. Hoppas verkligen viruset lägger sig snart så man får tillbaka sitt normala liv igen. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Ja men så är det verkligen. Får se till att göra lite träningspass hemma istället, finns ju mycket att hitta på! Kram
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Er så tydelig utenfra hvor glad du og morfar et i hverandre 💛💛💛
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Åhhh så glad jag blir att det sysn! Det gör vi verkligen <3
nouw.com/linndossing