LINN DÖSSING

VECKANS

VECKANS BÄSTA
Men att jag köpt bil såklart!!!! Lyckligare kan ingen vara, välkommen hem Nisse <3 (ja jag döper mina bilar, kommer alltid göra)

VECKANS SÄMSTA
Att jag fått ont i halsen och är helt slemmig, orkar verkligen inte bli sjuk.. De senaste åren har jag alltid blivit sjuk precis innan min födelsedag och blivit frisk dagen innan, hoppas det blir så denna gången också om det skulle bli något av denna influensan.

VECKANS HUMÖR
Helt upp och ner. Har mest varit glad men också väldigt irriterad och tappat tålamodet några gånger. Tror det beror på att jag håller på att ändra kost helt så min kropp är kaos, men det blir nog bättre snart!

VECKANS LÅT
Words med Molly Hammar. Jäklar vilken låt alltså!

VECKANS SHOULD HAVE
Vilat lite mer, har varit igång hela veckan och dessutom sovit med balkongdörren öppen, tror det är det som gjort mig sjuk tyvärr haha.. Menmen, ilandsproblem!

VECKANS DRÖMMER OM
En baklykta till min bil. Den är sönder och vi hittar inte någon.. Det är till exempel en grej som kan få mig att tappa tålamodet på 2 sekunder.. Men vi får leta vidare, snart dyker den upp!

VECKANS GODASTE
Matlådorna jag lagade. Det var sötpotatis, rödbetor och morötter i ung tillsammans med grillade filéer (vegetariska såklart). Vid sidan hade jag en sås gjord på kvarg och citronpeppar, alltså MM vad gott!

VECKANS FOKUS
Hitta bil, har spenderat hur mycket tid som helst på blocket och tillslut dök den upp! Lilla Nisse <3

Har ovan skymtar ni mina nya örhänge, älskar de!

VECKANS CRAVING
Matlådan jag nämnde här ovanför! Så himla gott. Annars har jag varit mätt i princip hela tiden så är aldrig sugen på något längre, så galet skönt!

VECKANS WOOP WOOP
När vi insåg att jag hade elhissar + fjärrstyrt centrallås i bilen, wow! Inget man kan förvänta sig när man köper en 16 år gammal bil liksom.

VECKANS SVÅRASTE
Ja men att hitta bil. Vi var runt och tittade på några och jag blir så besviken så fort det inte är rätt direkt (ännu en gång, världens sämsta tålamod). Jag vet att man ska vänta på den rätta och det känns alltid rätt efteråt, men där och då är det galet svårt haha.

VECKANS MEST LIKEADE BILD
Bilden ni ser här under! Ni glömmer väl inte att ni hittar mig under @linndossing på instagram?

  • Postad i: LISTOR

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Jag är verkligen så glad för din skull med bilen, kan förstå att du är lyclkig nu alltså. Haha så guligt att du döper bilarna, det kommer nog jag också göra när det är dax för bil. Kram fina 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Du är så fin! Tack snälla <3 Haha ja, har alltid gjort, viktigt 😉 Kram ❤️
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh jag precis som du döper mina bilar vännen, de blir ju som en familjemedlem, hihi! Vår bil heter suzukin Sussi! Kram vännen och vilken härlig vecka du har haft, älskar dina örhängen! <3
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Haha men visst?! Förra hette Knut och nu blev det Nisse! Åh, underbart namn haha! Detsamma vännen, tack snälla ❤️ Kram
nouw.com/linndossing