LINN DÖSSING

VECKA 35

Måndag: I måndags åt jag och mamma mysfrukost innan mormor och morfar kom en liten runda. På eftermiddagen träffade jag Denise, vi åt god mat, jag gjorde mina naglar och vi bara pratade massor. Det var en mysig dag! 

Tisdag: ​Jag åkte in och mötte Linnea i stan runt lunch, efter en timme kom Amalia och Cash också. Vi åkte och åt kinabuffé innan vi åkte hem och bara pratade och mös. Vi tre är verkligen bästa gänget, kan vara mig själv 100% med dom och det är så himla skönt, tack gymnasiet för den fina vänskapen. 

Onsdag: Linnea, Amalia och Cash sov här så vi vaknade allihopa runt 10. Vid lunch åkte Amalia och Cash hem så jag vilade lite till innan jag och Linnea åkte och åt. Mamma hämtade upp oss så vi körde till Lager157 och jysk en runda innan vi körde hem. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla film tänkte jag! 

Torsdag: Har absolut ingenting planerat faktiskt. Funderar på att åka in till stan och kolla efter lite kurslitteratur eftersom skolan börjar på måndag! På kvällen ska jag packa eftersom jag ska till min syster dagen efter och stanna tills tisdag, så mysigt! Ska ha en fixar-kväll också, duscha, ha ansiktsmask, ta brunt utan sol och allt som gör att man känner sig betydligt fräschare! 

Fredag: Åker med mamma till jobbet vid 8 för att sedan åka vidare ner till min syster. Vi ska fixa några ärende och på kvällen kommer Amanda, Lisa och Elin till mig och Sofie för att ha myskväll, som jag har saknat dom! Vi ska bara äta gott, prata och kolla fillm, perfekta fredagen!

Lördag: På dagen ska jag och syster bara ta det lugnt och göra vid oss för på kvällen ska vi in till Amanda på förfest och sedan blir det utgång, kan man avsluta detta sommarlovet på ett bättre sätt? Svar nej!

Söndag: Har inte några planer här, men antagligen bara ta det lugnt och mysa med Totte. Antagligen blir det en sen kväll på lördag så därför kommer söndagen nog vara rätt så seg, men det är också underbart. Kommer lägga mig tidigt eftersom jag ska upp till skolan dagen efter, så spännande!

​Ska ni hitta på något roligt i helgen?

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Vilken härlig vecka 😍
nouw.com/carroat
Netti Starby,
Härliga planer du har framför dig 😃 Kramis
starbys.se
enna
,
Låter som en riktigt bra vecka <3
Matildaberlin
Matildaberlin,
Låter verkligen som en supervecka! Hoppas den blir/varit det med =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ha en fortsatt underbar vecka fina! <3
nouw.com/emmaengstrom
Elin,
Åh så fin du är!! <3 Kram
devote.se/elinelmersson