LINN DÖSSING

VÄRSTA NATTEN I MITT LIV

Vilken jäkla natt.. Vill aldrig uppelva det igen :(

Jag började bli sjuk på juldagen men har trott att det bara är en vanlig förkylning eftersom alla verkar ha det just nu haha.. Men det blev värre och värre och inatt sov jag ingenting för jag hade så svårt att andas + hostade så mycket hela tiden så jag kräktes hela natten. Jag sov en halvtimme i taget och varje gång jag vaknade hade jag panik för jag fick knappt luft, kändes som att andas genom ett sugrör om ni förstår vad jag menar? Hemskt oavsett.

Jag ringde 1177 och dom sa att jag skulle testa kväll och helgmottagningen och svarade inte dom skulle jag åka in till akuten för han tyckte inte att det lät alls bra. Vi fick en tid där och när läkaren lyssnade på mig sa hon "men gud, du är ett skolexempel på hur astma låter", inte kul såklart men vi skrattade ikapp i alla fall haha. Jag fick inhalera två gånger, ta sänkan (var lite hög vilket tyder på infektion), ta febern (hade 38.4) och sen sa hon att jag har inte bara förkylningsastma så istället för att ta inhalationer när jag är sjuk ska jag ta dom dagligen..

Jag blev hemskickad med antibiotika, kortison, alvedon och astmainhalationer så nu ska jag försöka kurera mig så mycket jag kan! Kanske inte så roligt att läsa allt om min sjukdom men nu förstår ni nog varför jag har varit ganska frånvarande. Om en timme ska jag ta min antibiotika och efter det ska jag äntligen sova och hoppas på att jag får sova inatt!

Hoppas ni mår bra fina, och tack för alla fantastiska kommentarer. Ni är guld värda <3

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Åh, usch vad obehagligt! Hoppas medicinerna ska hjälpa. 💕
nouw.com/joywesterberg
linndossing
linndossing,
Det gör dom som tur är! Tack för din omtanke fina <3
nouw.com/linndossing
sofieevelina
sofieevelina,
Men usch 😟 Gott nytt år fina du!! 💕
nouw.com/sofieevelina
linndossing
linndossing,
Gott nytt år fina du! <3
nouw.com/linndossing