LINN DÖSSING

"VARFÖR ÄR DU SÅ STOR?"

Jag hade tänkt visa mina nya tatueringar idag men det kom viktigare saker i mellan, saker som att jag fick en helt idiotisk kommentar igår som jag svarade på direkt, men måste ta upp i ett inlägg också för det är inte okej någonstans.

Passar på att visa en tatuering ändå då det är mitt svar till hela mänskligheten över att kommentera folks kroppar. No more fucks to give.

Har du någon ätstörning eller varför är du så stor? Inget hat. Är själv stor och har svårt att kontrollera hungerskänslor och har nyss fått diagnosen hetsätningsstörning.
Först och främst, sluta skriv ”inget hat”. Tror du på fullaste allvar att jag kommer tänka ”nej men hon menade ju inget, då är ju kommentaren självklart okej”, nej så spar det tack. Och VAD får dig att tro att du har någon som helst rätt att kommentera en annan människas kropp? Om jag hade haft en ätstörning, eller någonsin kommer få är det MIN ensak att gå ut med, men inte ens då är det okej för dig att fråga något då det är ett så otroligt känsligt ämne. Jag tror verkligen inte du, eller alla andra människor som tar sig rätten att kommentera andras kroppar förstår hur mycket det kan förstöra för en människa.

Du har INGEN aning över hur mycket kroppshat det ligger bakom mig, hur länge jag har försökt göra allt för att vara som idealt. Hur många gånger jag har velat dö just för att jag ser ut som jag gör, du har ingen aning. Jag är glad att just jag fick denna kommentaren igår, för jag har kommit så långt i mig själv att jag accepterar hur jag ser ut och lägger inte någon värdering i det längre. Men jag vet SÅ många som gör det, jag vet så många som hade blivit helt förstörda av denna kommentaren.

Jag förstår att du som skrev denna kommentaren inte mår bra själv, för då hade man aldrig fått för sig att skriva något sånt, men det är ändå inte okej. Det är aldrig okej att kommentera eller ifrågasätta någon annans kropp på något vis. Vi lever i 2020, vi måste sluta bry oss hur andra människor ser ut och tänka på vad man säger. Man kan faktiskt kolla på en bild och inte kommentera exakt det man tänker, det går faktiskt, så tänk på det nästa gång.

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Så tröttsamt med folk som tar sig friheten att kommentera andras kroppar. Det finaste man kan ha är en härlig utstrålning, och det har du verkligen. Du är jättevacker, glöm aldrig det.
nouw.com/jossustravelpics
aliceemericsson
aliceemericsson,
Verkligen så okänsligt! Så bra att du svarade henne, och tog upp det i ett inlägg! Du är så himla fin och underbar, massor av kärlek till dig Linn! <3 Kram.
nouw.com/aliceemericsson