LINN DÖSSING

"VARFÖR ÄR DU SÅ STOR?"

Jag hade tänkt visa mina nya tatueringar idag men det kom viktigare saker i mellan, saker som att jag fick en helt idiotisk kommentar igår som jag svarade på direkt, men måste ta upp i ett inlägg också för det är inte okej någonstans.

Passar på att visa en tatuering ändå då det är mitt svar till hela mänskligheten över att kommentera folks kroppar. No more fucks to give.

Har du någon ätstörning eller varför är du så stor? Inget hat. Är själv stor och har svårt att kontrollera hungerskänslor och har nyss fått diagnosen hetsätningsstörning.
Först och främst, sluta skriv ”inget hat”. Tror du på fullaste allvar att jag kommer tänka ”nej men hon menade ju inget, då är ju kommentaren självklart okej”, nej så spar det tack. Och VAD får dig att tro att du har någon som helst rätt att kommentera en annan människas kropp? Om jag hade haft en ätstörning, eller någonsin kommer få är det MIN ensak att gå ut med, men inte ens då är det okej för dig att fråga något då det är ett så otroligt känsligt ämne. Jag tror verkligen inte du, eller alla andra människor som tar sig rätten att kommentera andras kroppar förstår hur mycket det kan förstöra för en människa.

Du har INGEN aning över hur mycket kroppshat det ligger bakom mig, hur länge jag har försökt göra allt för att vara som idealt. Hur många gånger jag har velat dö just för att jag ser ut som jag gör, du har ingen aning. Jag är glad att just jag fick denna kommentaren igår, för jag har kommit så långt i mig själv att jag accepterar hur jag ser ut och lägger inte någon värdering i det längre. Men jag vet SÅ många som gör det, jag vet så många som hade blivit helt förstörda av denna kommentaren.

Jag förstår att du som skrev denna kommentaren inte mår bra själv, för då hade man aldrig fått för sig att skriva något sånt, men det är ändå inte okej. Det är aldrig okej att kommentera eller ifrågasätta någon annans kropp på något vis. Vi lever i 2020, vi måste sluta bry oss hur andra människor ser ut och tänka på vad man säger. Man kan faktiskt kolla på en bild och inte kommentera exakt det man tänker, det går faktiskt, så tänk på det nästa gång.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Så otroligt vidrig kommentar, fick ont i magen när jag såg att du hade lagt upp det här på Instagram. Fy fan för människor och deras sjuka kommentarer. USCH!!!! Du är SÅ SÅ SÅ SÅ FIN SNYGG OCH UNDERBAR. LÅT INGEN SÄGA NÅGOT ANNAT!!! PUSS ❤️❤️❤️
nouw.com/happym
mollysvedin
mollysvedin,
Som jag skrev till dig på instagram, aldrig okej att ifrågasätta andras kroppar. Du är grym Linn och oroligt vacker och stark! ❤️
nouw.com/mollysvedin
carroat
carroat,
Du är så vacker precis som du är och så skönt att du kommit så långt att du inte tar åt dig! Det är aldrig okej att kommentera någons kropp och som du skriver så mår personen som kommenterar inte bra! ❤️
nouw.com/carroat
evelinajosefines
evelinajosefines,
du är super vacker vännen !❤️
nouw.com/evelinajosefines
Josäfin,
otroligt osmaklig kommentar! Verkligen, aldrig ok att kommentera eller ifrågasätta någon annans kropp! Alla har vi rätt att se ut som vi vill utan att behöva förklara eller ha en ursäkt för det! Fy för det men heja dig, du är så himla fin!!
jossanamigo.blogg.se
ericawisborg
ericawisborg,
Tänk att vi fortfarande associerar stor som något negativt? Jag hade hoppats på att vi kommit längre idag, men utifrån både kommentaren du erhåll, samt kommentarer man får höra i verkliga livet, är det tvärtom. Människor tror sig fortfarande ha någon slags rätt till att kommentera andra viktupp- och nedgång, vikt över huvud taget. Sättet du hanterade denna kommentar är fantastiskt, att du står på dig och tar upp ett sådant viktigt ämne. Du är underbar och något otroligt vacker. Det strålar verkligen om hela dig på alla dina bilder. Kram ♥
nouw.com/ericawisborg
linneahedberg
linneahedberg,
Nämen fy! Att dessa människor fortfarande finns i samhället. Blir så ledsen när jag läser sånt här och att du får lov att ta detta är så hemskt! Men samtidigt kan jag inte låta bli att inspireras av hur du tar allt detta, du är en sån förebild och inspiration för många, inte minst mig! Att du vågar lyfta detta viktiga ämne och ditt svar på kommentaren. Du är grym! Är få människor jag känner en sån inspiration från som jag gör från dina social medier. Fortsätt med det du gör och vara precis den du är, du är FANTASTISK! Stor kram vackra Linn ❤️
nouw.com/linneahedberg
hilmak
hilmak,
Som jag skrev under den kommentaren i tidigare inlägg håller jag helt med om att det 100% är din ensak, att gå ut med precis vad DU VILL, (OM det ens hade funnits något). Av samma anledning som man inte ska fråga folk "när de ska skaffa barn" då man verkligen inte har en aning om vad som pågår i personens liv, bör man heller inte skriva en sån här sak. Yo go som lyfter det. KRAM fina du!! ❤️❤️
nouw.com/hilmak
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Så tröttsamt med folk som tar sig friheten att kommentera andras kroppar. Det finaste man kan ha är en härlig utstrålning, och det har du verkligen. Du är jättevacker, glöm aldrig det.
nouw.com/jossustravelpics
aliceemericsson
aliceemericsson,
Verkligen så okänsligt! Så bra att du svarade henne, och tog upp det i ett inlägg! Du är så himla fin och underbar, massor av kärlek till dig Linn! <3 Kram.
nouw.com/aliceemericsson