LINN DÖSSING

VAR TOG TIDEN VÄGEN?

Lördag 21 april: Uteserveringspremiär!!!!! Jag och Maja var i stan hela dagen och det var så underbart väder så vi bestämde oss för att hitta en uteservering och njuta på. Innan vi hittade en restaurang hittade vi världens finaste dörr som jag var tvungen att ta bild vid, huuuur snygg kombo med min tröja och dörren? Älskar dessa bilder. Vi hittade tillslut ett ställe som hade ett bord ledigt till oss, där satt vi i några timmar innan jag skulle in till centralen och möta Malin & Ellen.

Söndag 22 april: Malin och Ellen var på besök hos mig lördag-tisdag då dom skulle på Sam Smith konsert på måndagen, såklart var dom här någon extra dag så vi kunde umgås också! Vi köpte mat och dricka och satt oss i parken och njöt av solens alla strålar, bästa som finns. Under dessa dagarna utforskade vi Oslo, kramades, kollade på Avicii's dokumentär och bara hade det allmänt mysigt.

Onsdag 25 april: Jag var uppe på stan och tyckte det var tråkigt att vandra omkring själv, så jag ringde Johanna och frågade om vi skulle ta en lunch och sedan umgås. Sagt och gjort, vi åt en fräsch sallad, kollade i massa butiker, tog bild i en photobooth och tillsist tatuerade Johanna sig, en väldigt spontan dag.

Jag har ju som sagt varit usel på att uppdatera er och därför tänkte jag gå igenom lite som har hänt i livet på senaste, har ju så mycket fina bilder att bjuda på!

Gillar

Kommentarer

MALIN,
Nämen!!! Där är ju jag <3 Fortfarande så glad över dagarna hos dig. Kram
malinkirstine.se