LINN DÖSSING

VÄLKOMMEN FEBRUARI

Godmorgon älsklingar! Hoppas ni har vaknat på rätt sida och är taggade på allt denna lördagen, och februari har att bjuda på! Jag skulle upp vid 06.40 men vaknade pigg 06.00 så jag gick upp och startade dagen. Just nu sitter jag på jobbet och äter frukost innan vi ska dra igång här. Eftersom jag hade jour inatt så jobbar jag till 09.00 sen ska jag också hålla lite helg! (Min helg blir lördag, söndag och måndag istället.)


Idag fyller mina "små" kusiner 14 år (HUR ENS?!) så självklart ska vi på kalas och fira dom idag. Som ni vet vid detta laget älskar jag kalas så ingen är gladare än jag just nu!

Igår innan jag började jobba var jag och mamma på C4 en runda för att handla present till kusinerna. Jag lyckades också fynda lite, en beige blazer (lovar att visa er, den är såååå snygg!!) och sen ringen ni ser på bilden, tycker den är så himla fin. Det ser lite ut som en förlovningsring men det kan ju vara positivt att kunna säga att man är förlovad när slisk jagar en på krogen (för det räcker tydligen inte att säga nej, men om man säger att man har pojkvän, ja dåååå accepteras det och dom försvinner). Jaja, fin var ringen i alla fall så jag fyndade den, kunde inte låta bli när den kostade 25 kr.


Hoppas ni får en underbar lördag, imorgon kommer fortsättningen på svaren på frågestunden! Puss

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Välkommen februari!! Och visst är det bedrövligt att man ska behöva säga att man har pojkvän eller behöva bära en ring för att inte bli klängd på... Vad är världen påväg?! <3 Ringen var i vilket fall himla vacker, kram vännen!
nouw.com/lillymihlte
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh din header!! Jag dör så vacker du är vännen <3 Hur mysigt med kalas?! Hoppas verkligen det gick bra på jobbet och såklart att kalaset var supermys!! KRAMIS <3
nouw.com/emmaengstrom