LINN DÖSSING

UNPOPULAR OPINIONS

Såg ett inlägg på Andrea Hedenstedts blogg att hon gjorde ett inlägg med unpopular opinions och tyckte det var sååå roligt att läsa, därför tänkte jag göra ett likadant! Älskar att läsa dessa inlägg, trots att det kan bli diskussioner ;) Har hållit på med detta inlägget i typ två veckor nu, så svårt att komma på haha! Såg att många gjort dessa inläggen nu på senare, så himla roligt att läsa! Let's do it!

UNPOPULAR OPINIONS

× Hur kan man välja Coca Cola och Pepsi framför Cola Zero och Pepsi Max? Kommer aldrig förstå grejen, tycker vanlig läsk smakar extremt mycket socker och det är vidrigt.

× Sushi är överskattat. Finns nog ingenting äckligare? Jag gillar ris, jag gillar avokado/lax men sushi går inte. Det är någon skum äcklig smak på riset som inte gifter sig i min mun alltså. Och ja, jag har testat flera gånger tyvärr..

× Vin och öl är gräsligt. Jag har testat många, jag har verkligen försökt lära mig dricka både och men det går inte. Finns ju vissa vin som smakar cider/bubbel och dom funkar ju, men vanligt vin alltså nej, I'm sorry. Dricker jag så är det cider eller drinkar, det är det bästa.

× ASMR är obehagligt. Jag får panik? Det kliar i hela kroppen? Finns NOLL avslappnande med det alltså.

× Ketchup är en extremt konstig uppfinning? Jag kan endast ha det till makaroner, korv och hamburgare, ingenting annat. Då ska det vara så lite att det ger lite kladd, men ingen smak. Jag tycker verkligen det smakar som att du har mosat en tomat i 2kg strösocker? Extremt konstigt med andra ord.

× Chokladglass är den värsta smaken man kan ta? Alltså tänk all god glass det finns i världen så väljer folk choklad? Alltså får lite ont i hjärtat ändå. Den smakar väldigt konstgjort och inte gott på något vis. Dock är jag inte mycket för choklad alls men chokladglass har en egen plats på min hatlista, det går inte.

× Ananas är det viktigaste i tacos. Det var inte längesen jag började med det men jag undrar var det har varit hela mitt liv? Skulle aldrig äta tacos utan ananas idag, satan vad gott det är. Frukt i mat = kärlek <3

× Sommaren är inte den bästa årstiden. Jag älskar absolut sommaren men det är just för att alla är så lyckliga, folk är lediga så man hittar på mer osv men värmen är inte ens roligt. När jag säger det får jag alltid höra "Men varför åker du utomlands då? 😝", jo kanske för att det är annat klimat? För att jag inte jobbar osv utan jag ligger i en solstol och chillar? Finns många anledningar. Men värme i vardagen, nej tack. Ca 18 grader och moln är perfekt för mig.

Gillar

Kommentarer

Tovisa
Tovisa,
ÄLSKAR såna här inlägg. Trodde jag var ensam om det där med chokladglass haha <3
nouw.com/tovisa
linndossing
linndossing,
Jag också! Så roligt att läsa!!! Haha absolut inte, avskyr det <3
nouw.com/linndossing
fridachristinas
fridachristinas,
Åh jag är inte ensam om att inte tycka om värme i vardagen! Känner mig alltid lite fel när jag inte uppskattar 25-30 plus vardera dag här hemma haha!
nouw.com/fridachristinas
linndossing
linndossing,
Haha nej då är vi båda två lite fel! Uppskattar absolut inte det, avskyr värme!
nouw.com/linndossing