LINN DÖSSING

ULLAREDSSHOPPING

Måste börja med att tacka för era fina kommentarer på mitt förra inlägg. Det är så skönt att få spy av sig sina åsikter ibland och jag blir alltid lika varm i hjärtat över hur kloka och fina ni är mina älskade läsare. Så tack för det <3

Tror inte jag berättat för er att jag var i Ullared i måndags? Närmre bestämt på GeKås! Jag letade sååå länge efter någon som ville följa med mig men eftersom det var en måndag och någon dag innan löning var det svårt att få med någon. Men i lördags svarade en kollega att hon mer än gärna ville med, och överlycklig blev jag! Så i måndags åkte vi en sväng till GeKås för att inhandla lite smått och gott!

Jag håller på att byta ut saker i mitt hem från plast till bambu/rostfritt stål så jag passade på att köpa lite saker i Ullared. Jag köpte nya skärbrädor, nya smörknivar, nya skålar och en ny stekspade. Idag var Linnea på IKEA så jag bad henne köpa ett nytt stekjärn till mig också så snart är det mesta utbytt. Tycker det är så himla skönt och bra då jag hatar plast, vill använda det så lite det går! Men här ovan ser ni mer av det jag köpte. Jag handlade även lite fler saker men det kan jag inte visa då det är presenter till olika människor. Men jag fick mycket fint för pengarna och även mycket välbehövligt!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Så roligt att ni kom iväg! 😍 Kul att du hittade så mycket bra! ❤️ Kram!
nouw.com/hilmak
linndossing
linndossing,
Ja haha, tillslut gick allt bra 😍 Tack fina! Kram
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Åh vad kul vännen! Vad mycket roligt du köpt <3 KRAM!!
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Ja det blev massa fint <3 Kram
nouw.com/linndossing