LINN DÖSSING

TUFFA VECKOR

Fyfan vilka tuffa veckor jag haft. Imorgon är det tre veckor sen Missi blev tvungen att lämna oss och jag har gråtit mer än jag någonsin gjort. Hade aldrig kunnat tro att kroppen ens kunde producera så mycket tårar som den gjort. Jag fick reda på hennes tumör på fredagen och på måndagen var det dags att säga hejdå. Är glad att vi fick en sista helg ihop men det var också det absolut tuffaste jag varit med om. Vi grät och skrattade om vartannat hela helgen, hade panikångest 3 gånger och kände att jag kommer inte klara detta utan Missi, och så känner jag fortfarande. På måndagen körde jag, mamma och Sofie till veterinären och dom hade gjort det så himla fint. Vi fick 20 minuter med henne i rummet innan veterinären gav henne lugnande och allting var så himla fint, hon låg i min famn hela tiden och somnade även i min famn. Jag bara grät grät och grät. Det tuffaste var att lämna henne, usch så jobbigt.

Måndagen var den värsta dagen i mitt liv, jag grät konstant hela dagen och kvällen har jag inte knappt något minne av. Jag minns att jag låg i soffan på Missis plats och bara skrek och grät, det var den absolut värsta panikångesten jag haft. Mamma var hos mig och fick tillslut in mig i sängen och tillslut somnade jag av utmattning. Jag har gråtit en del sen dess men det blir lättare och lättare, har börjat acceptera det mer och mer. Jag hämtade hem hennes urna i torsdags och har gjort en så himla fin minnesplats till henne där hemma som jag kan gå till. Senast igår stod jag vid minnesplatsen och grät massor, saknaden kommer i vågor och just nu saknar jag henne otroligt mycket.

Min älskade Missi, mamma kommer sakna dig för alltid. Jag vet att du har det så himla mysigt nu <3

Från mina anteckningar:
Måndag 12.48 - Ångesten äter upp mig inifrån. En timme sen jag lämnade dig nu, jag går sönder. Saknar dig så det gör ont. Hur överlever man?
Måndag 22.59 - Känns som man dör mer och mer för varje sekund. 11 timmar sen jag lämnade dig och jag har gråtit varje sekund. Kom tillbaka nu.
1 vecka och 4 dagar - Jag fick sms om att din aska är tillbaka från kremeringen och jag kan komma och hämta den. Mitt hjärta som höll på att läka gick återigen sönder i tusen bitar. Hur ska jag orka åka tillbaka dit, där jag lämnade dig? Saknar dig mer för varje dag som går.
2 veckor och 2 dagar - Nu har mamma och moster varit på semester Missan och imorgon är det dags att hämta din urna. Jag är så rädd över hur jag ska klara detta, jag orkar inte mer utan dig. Att man kan älska en katt såhär mycket, jag förstår inte..
2 veckor och 3 dagar - Idag var mamma, moster och mormor och hämtade din urna på Evidensia. Det var inte alls lika jobbigt som jag trodde utan det var så fint. Dom hade gjort det jättefint med sidenpapper i en fin påse. Urnan var tyngre än vi trodde och det är vi glada över, jag har mycket Missan hemma ❤️ Nu har du din minnesplats här hemma och där kommer du för alltid stå, äntligen är du hemma igen. Äntligen börja mamma läka lite igen.

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,

Blir alldeles tårögd!! Du är så stark fina fina Linn, du kommer klara det här<3

nouw.com/alexandrastrom
Vickan93
Vickan93,

Men blir ju tårögd 🥲 det är jättejobbigt när ett djur måste lämna än. Du kommer att klarar det här❤️❤️💗💗💕💕💓💓

nouw.com/vickan93
Vickan93
Vickan93,
celinelundqvists
celinelundqvists,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vad ont det gör i hjärtat att läsa detta inlägg! Att du har det så himla jobbigt! Skickar massa styrkekramar till dig <3

nouw.com/sofialissmyr
Matildaogren
Matildaogren,

Tårarna rinner medan jag läser detta.. Kram❤️❤️❤️


nouw.com/matildaogren
linneahedberg
linneahedberg,

Stor stor kram till dig finaste Linn <3 Får en stor klump i magen när jag läser detta, känner verkligen med dig ❤️

nouw.com/linneahedberg
Hilma
Hilma,
Åh... jag lider verkligen med dig vännen <3 jag önskar så att jag kunde ta lite av din smärta för jag vet exakt hur jävla tungt och hemskt det är <3 stooora stora kramar till dig hjärtat!
nouw.com/hilma
carroat
carroat,

Men åh, mina tårar rinner! Massa kramar! ❤️

nouw.com/carroat
artist
artist,

Beklagar sorgen. Stor Kram till dig 💓

nouw.com/artist