LINN DÖSSING

TRE YNKA DAGAR KVAR

Bilder från Turkiet 2014

Godkväll vänner! Just nu stressar jag som aldrig förr, kollar mina listor flera gånger i timmen och försöker tänka igenom vad jag måste ha med mig haha. Jag tänkte att ni skulle få ta del av mina planer denna veckan, den är ju lite speciell!

MÅNDAG: Jag vaknade vid 10 och åt lunch direkt sen körde jag till Jysk och hämtade upp en tv-bänk jag köpt. När jag var klar där körde jag och mamma till C4 för att inhandla det sista inför resan. Resten av dagen har gått åt att plocka fram vad jag ska ha med mig, tvätta och packa.

TISDAG: Jag jobbar 7.30 - 16 och efter jobbet ska jag bara fortsätta packa. Kom dock på att det är en ynka sak jag glömt köpa till resan så måste köra inom och köpa det också. Mitt rum behöver absolut städas innan vi reser också så det känns som jag får prioritera det här också.

ONSDAG: Städa, tvätta och framförallt plugga. Jag känner att jag absolut inte vill plugga något på resan så jag vill gärna vara klar med allt innan vi åker. Just nu studerar jag ju två olika kurser så måste läsa i båda böckerna och påbörja uppgifterna som ska vara klara när jag kommer hem. Men det ägnar vi hela onsdagen åt!

TORSDAG: 04.15 går bilen hemifrån ner mot Kastrup! 09.40 lyfter planet så vi är framme i Turkiet 12.00 lokal tid ungefär. Efter det ska vi få väskorna sen åka transfer en timme så vi är nog framme på hotellet vid 14-15 någon gång. Resten av dagen hade jag tänkt ägna åt solen, poolen och maten. Åh vad jag längtar nu!

FREDAG: Morfars 70 årsdag! Så dagen kommer absolut starta med skönsång och paketöppning. Är så spänd på att ge honom våra presenter, han kommer bli så glad! Resten av dagen har vi inte planerat utan vi tar det som det kommer, morfar ska i alla fall bli servad hela dagen!

HELGEN: Inga planer utom att sola, bada, åka vattenrutschkanor och dricka drinkar! Kvällarna kommer spenderas med att spela sällskapsspel och jag lovar att njuta som aldrig förr!

Mycket snack om resan just nu men det är det enda jag har i mitt huvud haha. Jag har längtat ett år så nu är det faktiskt okej att tjata hål i huvudet på er ;). Snart slipper ni det, då får ni uppdatering där nerifrån istället!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Håper uken din blir kjempefin Linn! Med alle planene 💛
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Det ska jag 💛
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Ooooooh spännande hjärtat!! Super fin bild på dig <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Jättespännande!!! Tusen tack min fina <3
nouw.com/linndossing