LINN DÖSSING

TOP GUN

Godeftermiddag onsdag! Jag är verkligen så genuint lycklig just nu.

Runt lunch kom mamma hem med lite frallor som vi satt och mumsade på medans vi kollade på Top Gun, alltså wow vilken film. Det är verkligen mammas favoritfilm genom tiderna och hon har flera gånger velat få mig att se den men jag har liksom aldrig förstått handlingen så har inte gett den en ärlig chans. Men mamma berättade att det är på hennes bucket list, att få mig att se filmen så självklart ställde jag upp då haha! Fattar inte varför jag alltid varit så jäkla envis med att inte kolla för den var ju helt underbar, vi satt verkligen och skrattade, grät, fick gåshud, och log, verkligen alla känslor på en och samma gång.

Idag är jag ledig så har tagit denna dagen åt att plugga, vi har verkligen så mycket i skolan just nu men som tur är så är det intressanta grejor vi läser så det går ändå rätt så fort när man väl börjar plugga! Ikväll tänkte jag rensa min garderob och mitt rum för att se om jag kan sälja undan lite saker. Jag har verkligen så mycket kläder jag aldrig använder, och saker också! Det finns nog många som hade haft mer nytta av det. Så om ni är intresserade av något jag säljer så kan ni kolla in appen Spock, jag heter linndossing där!


Gillar

Kommentarer

Nattis
Nattis,
Åh, jag älskar spock!
nouw.com/nattis
Linnéa,
Tack tack, jag mår redan mycket bättre efter en massa timmars sömn <3 Kram
linnealiebig.blogg.se
sjosefine
sjosefine,
Skönt att rensa ur 😍
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad mysigt det lät! Och så himla skönt att sortera ut sådär =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Dixi Wonderland,
Härligt att få rensa 😃
dixiwonderland.com/
Sandrachorsell
Sandrachorsell,
Vilket bra filmtips denna ska jag försöka se idag när det är så tråkigt väder ändå 😊 Mysigt att få spendera tid med mamma 😃 Kram
nouw.com/sandrachorsell
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Haha ÅH vad glad man blir av att läsa detta, så underbart ni verkar ha haft det! <3
nouw.com/emmaengstrom