LINN DÖSSING

TISDAG - SEMINARIUM

Hej på er mina fina vänner! Här kommer en liten "min dag i bilder" från igår!

Dagen började med seminarium mellan 8-10 som gick väldigt bra faktiskt, bättre än jag trodde i alla fall haha! Efter detta satte sig jag, Andrea och Sara i skolan och pluggade massor. Jag passade även på att beställa hem en jacka från monki som jag velat ha sen i januari, så nu när det började bli kallt tyckte jag att jag förtjänade den! Kommer självklart visa den när jag får hem den.

När klockan slog 12.30 förtjänade vi en lunch innan vi skulle plugga vidare, så vi gick till ett ställe som heter Grönt&Gott och köpte en varsin sallad och alltså detta kommer verkligen bli mitt nya hak! Jag tog en sallad med pasta, kyckling, majs, gurka, fetaost, babyspenat och caesardressing och den kostade endast 45kr?! Så himla värt då det oftast är rätt så dyrt att äta lunch annars tyvärr. Vi tog med oss salladerna och satte oss ute en stund, tills vi insåg att det var alldeles för blåsigt så då tog vi vårt pick och pack och gick tillbaka till skolan. Efter detta satt vi och pluggade en stund till innan jag begav mig tillbaka till Sofie!

När jag kom hem tog jag ett äpple och lite vatten och fortsatte plugga en stund innan vi begav oss till gymmet! Jag, Sofie och Marcus mamma körde ett gympass innan vi begav oss hem igen och lagade mat. Pappa kom en runda och åt middag med oss och efter det körde pappa mig till tåget som skulle ta mig hem till Kristianstad.

Hela vägen hem och en stund när jag kom hem ägnade jag all min tid till att läsa ut boken som vi läser i skolan just nu, innan jag skulle börja på nästa haha.. Kan vara att det ekar lite tomt här nu eftersom jag har tenta på tisdag, så jag försöka lägga all min tid på att plugga men jag ska självklart försöka uppdatera er så mycket som möjligt!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Skönt att du tyckte det gick bra❤️
nouw.com/johannna
Flisan,
sv: vad kul att du tkr så hehe 😃
tvseriebloggen.nu
Therese,
Verkar ha varit en härlig dag ändå!
www.theresemolander.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Låter som en riktigt bra vardag ju =) STORT lycka till inför tentan fining <3
nouw.com/matildaberlin
Emma Engström,
Vilken lättnad att det gick bra!! Jackan vill man u såå gärna se 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
FILIPPA,
Kul inlägg! ☺️
filippalofsved.se
Dixi Wonderland,
Kul med lite shopping 😃
dixiwonderland.com/
Alice,
Vad roligt att du äntligen köpte jackan!
alicelindstrom.se
Amanda ,
Åh vad roligt 😀
amandalarsson.nu
Ellen,
Kul med ny jacka, jag beställde också en häromdagen!
ellengrantz.blogg.se/