LINN DÖSSING

TIPS FÖR ATT FÅ EN UNDERBAR HÖST

Tänkte ge er lite tips för att få en underbar höst denna härliga fredag. Hoppas ni uppskattar det! Alla bilder är lånade från Pinterest.

Tips nummer ett: PYNTA! Visst blir det betydligt mycket mysigare när man pyntar? Det finns så himla mycket olika grejer man kan göra med till exempel löv och kottar. Mamma köpte nya ljuslyktor här om dagen och la lite löv under och genast blev dom mycket mysigare!

Tips nummer två: MYSIGA FRUKOSTAR I SÄNGEN. Detta är ju bland det bästa jag vet! God frukost, tända ljus och kanske ett gott sällskap? Jag är över lag väldigt dålig på att äta frukost men på hösten förändras det på något vis haha? På helgen är detta min bästa morgon: frukost i sängen med ett bra tv-program på tvn.

Tips nummer tre: TÄNDA LJUS/ÖPPEN SIPS. När vi går in i höstmood ser mitt rum ut som ett ljusrum(?) haha, har tända ljus överallt. Som väntat blir det ju kallt och då är det ännu härligare att ha massa tända ljus eftersom det ger massa värme, ett + är ju självklart doftljus, helt underbart! Har en öppen spis utanför mitt rum också och där kan jag sitta i flera timmar, det är det mysigaste jag vet.

Vad är ert bästa tips för att ha en underbar höst? #NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer