LINN DÖSSING

TACKSAMHETSLISTA

Jag såg på både @Matildaberlin och @linneaperssonla's bloggar att de gjorde en tacksamhetslista. Tycker det är så himla fint och viktigt så jag hakade på den trenden.

Saker jag är tacksam för:
ღ Jag fyller snart år och får fira den dagen med de bästa människorna jag vet, så med andra ord är jag otroligt tacksam för min familj!
ღ Jag har fått ett jobb som jag tror att jag kommer stormtrivas med. Om mindre än en månad drar det igång och jag har nog aldrig varit såhär taggad på ett sommarjobb, känns så skönt!
ღ Vi ska, som ni vet, på en släktresa i höst och jag är så tacksam för att nästan alla kan följa med, den veckan ska jag njuta som aldrig förr.
ღ Alla fina vänner jag får genom att blogga. Är så glad att det är så många människor som bloggar på nouw, och att alla är så himla fina och omtänksamma, tänk vad många fina jag hade gått miste om om jag inte hade startat upp bloggen igen!
ღ Min bil såklart. Äntligen hittade jag den perfekta och jag tror vi kommer leva ihop i många år. Friheten med att ha bil alltså, den är magisk!

  • Postad i: LISTOR

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så glad att jag hittade dig pga bloggen hihihihi 😉 <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Hihi men visst 😉 Kram <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla fint, tänk så mycket vi har att vara tacksamma för! <3 Så glad över vad bloggen givit oss, tänk att jag får kalla dig för min vän, det är coolt! <3 Stor kram och en massa kärlek till dig!!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Ja men verkligen, måste bli bättre på att uppskatta allt fint! Ja det är coolt, att jag fått så fina vänner genom att skriva om mitt liv! Så viktigt <3 Kram och kärlek <3
nouw.com/linndossing