LINN DÖSSING

TACKSAMHETSLISTA

Hej vänner! Detta inlägget skulle kommit upp igår men när jag skulle skriva klart det ville nouw inte fungera, vilket det inte verkade göra för någon! Men nu fungerar det så det kommer upp nu istället!

- Vi fick biljetter tillslut! Efter en otroligt stressig morgon med mycket svordomar lyckades @Enylja fixa biljetter till mig och min familj, till Håkan Hellströms konsert på Ullevi i sommar! När jag var inne på ticketmaster var biljetter bredvid varandra slut, men när Joy gick in fanns det! Så hon var otroligt fin och fixade det till oss. Är så glad över henne, så återigen tack vännen!

- Emelies event! Det är nu en vecka sen eventet och jag lever fortfarande på det. Jag känner att jag blommar ut mer och mer varje dag och det känns fantastiskt. Det gör mig också glad att jag fått en så väldigt fin relation med många av tjejerna jag träffade, det betyder så mycket!

- Nästa helg som spenderas i Stockholm! Emelie aka @artibus skrev och frågade om någon ville mötas upp i Stockholm innan hennes semester var slut, och självklart var jag på. Så nästa helg åker jag och Emelie upp till Stockholm där vi ska träffa @enylja, @evelinarou och @linneahedberg och förhoppningsvis någon mer!

- Min syster aka @sofiemansson! Är så tacksam för vår relation och hur mycket vi uppskattar varandra. Vi är duktiga på att berätta för varandra hur stola vi är & det tycker jag är så viktigt! Min älskade tvilling.

- Mitt jobb! Trodde ALDRIG jag skulle hitta ett jobb jag verkligen älskar. Vet att jag frågade mamma en gång ”hur gjorde du för att hitta ett jobb som inte ger dig ångest varje morgon?” och nu är jag här själv! Inte en enda gång har jag haft ångest och det glädjer mig otroligt mycket.

- Min hälsa! Min kropp och mitt psyke mår så otroligt bra just nu. Jag har äntligen lärt känna och börjat älska min kropp, vilket gör att jag vet precis vad den behöver för att må bra. Och herregud, den om någon ska ju få må bra! Den som bär mig varje dag!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilken underbar lista vännen! Så underbart att du fick biljetterna och vad mysigt att åka till sthlm! Hade jag kunnat hade jag helt klart joinat er!
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Tack hjärtat! Önskar så att du kunde vara med, men nästa gång! <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina älsklingen, vilken otrolig lista du bjuder oss på! Jag blir så glad rakt igenom över varenda punkt, tänk att du hittat jobbet som passar dig, att du blommar ut mer och mer, att du kan känna dig stolt över din kropp - ryser i hela kroppen bara jag skriver det! Du är så värd att må bra hjärtat! <3 Önskar så jag kunde varit med er på lördag, vi måste se till att det blir fler gånger! <3 All kärlek till dig fantastiska Linn!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Älskade Johanna! Blir så varm i hjärtat av din kommentar! Du är värd all kärlek och välmående i livet, du är en stor del till att jag mår bra idag! Det blir fler gånger, det lovar jag! All kärlek tillbaka, älskade vän <3
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Så fin Liste, og ting du er takknemlige for, Linn 💛
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Tusen tack Ariel! <3
nouw.com/linndossing
joywesterberg
joywesterberg,
Bästa du! Så himla fin lista, du är värd allt fint här i världen. Är sååå glad att jag lyckades få tag på biljetter till er så att du inte missar konserten. Längtar så till lördag! 💗💗
nouw.com/joywesterberg
linndossing
linndossing,
Du också älskade Joy! Är så tacksam över att du fixade det <3 Längtar sååå!!! Kram
nouw.com/linndossing
feliciah
feliciah,
Så otroligt fin och fantastisk lista 😍 Kram fina du <3
nouw.com/feliciah
linndossing
linndossing,
Tack fina Felicia! Så glad jag blir <3
nouw.com/linndossing
fridachristinas
fridachristinas,
Åh vilket fantastiskt inlägg, en riktigt energiboost! Så kul att du fick tag på biljetter också, det var verkligen en stressig stund. Kram <3
nouw.com/fridachristinas
linndossing
linndossing,
Så glad jag blir av att höra det! Ja visst var det, men så värt det i efterhand! Kram
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Men så mycket härligt att vara tacksam över! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Verkligen, det är så fint!
nouw.com/linndossing
faltinnatalie
faltinnatalie,
Men vilken fin lista! Ett jobb som man trivs på är verkligen så viktigt!! Kram fina ♥️
nouw.com/faltinnatalie
linndossing
linndossing,
Tack! Visst är det, gör så himla mycket för ens välmående! Kram <3
nouw.com/linndossing
linneavn
linneavn,
Är så avundsjuk på Håkan-biljetterna!! Jag lyckades tyvärr inte få några, men ska försöka igen nu på onsdag. Kram på dig💗
nouw.com/linneavn
linndossing
linndossing,
Men åh, håller alla tummar och tår att du lyckas denna gången!! Kram <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Hoppas du haft en underbar dag hjärtat! <3 Kramar
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Detsamma till dig vännen! Kram <3
nouw.com/linndossing