LINN DÖSSING

TACK 2020

2020, ett år som prövat oss alla. Ett år som kommer finnas med i minnet för alltid, med båda negativa och positiva känslor. Året har varit ett helvete samtidigt som det har varit ett av dom bästa åren i mitt liv. Corona har tagit kålen på oss alla men jag vill ändå se något fint med det, jag tror det behövdes för mänskligheten. Vi har blivit bättre på att ta vara på det vi har, aldrig ta något för givet och även att hjälpa våra medmänniskor. Vi har lärt oss att leva i nuet och inte fundera så mycket på hur framtiden kommer se ut, för det kan ändras otroligt fort.

2020 har varit ett av dom bästa åren på mitt personliga plan. 2019 var ett guldår och jag trodde att det var det, att det inte kunde bli bättre än så men här står jag ett år senare och bättre kunde det garanterat bli. Jag har utvecklats mer som människa, jag har varit kvar på mitt jobb som jag älskar och framförallt har jag köpt min första egna lägenhet. Det var ingenting jag ens vågade drömma om förra året. Det kändes så otroligt långt iväg men nu står jag här, papperna är påskrivna och om 15 dagar får jag nycklarna till min egna lägenhet, som jag har köpt.

Så tack 2020, du har lärt mig otroligt mycket om livet och framförallt lärt mig vad som är viktigt och vad som betyder något. Aldrig mer ska jag tvivla på mig själv och jag ska vara tacksam för allt jag har runtomkring mig. Om jag någonsin tappat bort mig i detta kommer jag bara tänka tillbaka på detta året. Gott nytt år älskade ni. Tack för att ni hängt med ännu ett år här hos mig, det gör mig så otroligt glad och stolt att vi bara växer år för år. Ha nu ett fantastiskt nyår, var rädda om varandra och glöm inte hålla avstånd. Puss!

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,

Gott nytt år finaste Linn!! <3

nouw.com/alexandrastrom
Hilma
Hilma,
Gott nytt år min fina vän ❤️
nouw.com/hilma
faltinnatalie
faltinnatalie,

Gott nytt år fina!! ❤️

nouw.com/faltinnatalie
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vilket otroligt fint och viktigt inlägg du delar med dig av vännen! Detta året har verkligen varit speciellt så superviktigt att tänka på allt positivt som också har varit. Kul att du ändå har haft ett bra år vännen! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,

Gott nytt år hjärtisen, åh vad jag ser fram emot att få fortsätta följa dig och ditt liv ❤️❤️❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Det har verkligen varit ett märkligt år men samtidigt har vi klarat oss bra och du har ju även köpt din lägenhet!! Så underbart!! ❤️❤️ Gott nytt år fina Linn!

nouw.com/beattriicee
linneassofie
linneassofie,

Håller så med om att 2020 varit ett av de bästa åren på ett personligt plan! Något man alltid kommer ha med sig nu och tror det gjort många av oss så så mycket starkare och säkrare i oss själva. Du skiner verkligen Linn! Massa kramar <3

nouw.com/linneassofie
carroat
carroat,

Så bra saker du lärt dig och ska bli så spännande att följa med i flytten! 🥰

nouw.com/carroat