LINN DÖSSING

TACK 2020

2020, ett år som prövat oss alla. Ett år som kommer finnas med i minnet för alltid, med båda negativa och positiva känslor. Året har varit ett helvete samtidigt som det har varit ett av dom bästa åren i mitt liv. Corona har tagit kålen på oss alla men jag vill ändå se något fint med det, jag tror det behövdes för mänskligheten. Vi har blivit bättre på att ta vara på det vi har, aldrig ta något för givet och även att hjälpa våra medmänniskor. Vi har lärt oss att leva i nuet och inte fundera så mycket på hur framtiden kommer se ut, för det kan ändras otroligt fort.

2020 har varit ett av dom bästa åren på mitt personliga plan. 2019 var ett guldår och jag trodde att det var det, att det inte kunde bli bättre än så men här står jag ett år senare och bättre kunde det garanterat bli. Jag har utvecklats mer som människa, jag har varit kvar på mitt jobb som jag älskar och framförallt har jag köpt min första egna lägenhet. Det var ingenting jag ens vågade drömma om förra året. Det kändes så otroligt långt iväg men nu står jag här, papperna är påskrivna och om 15 dagar får jag nycklarna till min egna lägenhet, som jag har köpt.

Så tack 2020, du har lärt mig otroligt mycket om livet och framförallt lärt mig vad som är viktigt och vad som betyder något. Aldrig mer ska jag tvivla på mig själv och jag ska vara tacksam för allt jag har runtomkring mig. Om jag någonsin tappat bort mig i detta kommer jag bara tänka tillbaka på detta året. Gott nytt år älskade ni. Tack för att ni hängt med ännu ett år här hos mig, det gör mig så otroligt glad och stolt att vi bara växer år för år. Ha nu ett fantastiskt nyår, var rädda om varandra och glöm inte hålla avstånd. Puss!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Så bra saker du lärt dig och ska bli så spännande att följa med i flytten! 🥰

nouw.com/carroat
CeciliaSalomonsson
CeciliaSalomonsson,

Ska bli riktigt roligt att följa dig detta år!! 😊<3

nouw.com/ceciliasalomonsson